Hoteller på Whitehead Street i Key, Florida

November 17 by admin

Hoteller på Whitehead Street i Key, Florida


Øya byen Key West, Florida er best kjent for sine solnedganger og sjøliv. Key West historie er rik, med mange forfattere ringer Key West deres hjem, inkludert Earnest Hemingway og Tennessee Williams. I tillegg til tilstedeværelsen av Key West Naval Air Station, attraksjoner i Key West har mange restauranter og barer langs Duval Street, ser på solnedgangen sammen Mallory Square eller besøker Mel Fisher Maritime Museum. Når vandrende Key West, holde et øye med en av Earnest Hemingway berømte six-toed katter. Reisende til Key West kan finne flere opphold å velge mellom i sentrum av byen, spesielt langs Whitehead Street.

Lighthouse Court Hotel

Hotellet ligger i hjertet av Key West er den historiske Lighthouse Court Hotel. Dette gjestgiveriet ligger i nærheten av Key West Lighthouse Museum og Ernest Hemingway hjem og museum. Vertshuset ble bygget mellom 1890 og 1920, og består av ti "konkylie" bygninger. Hver bygning har et blikktak, tre ytterkledning, franske dører og en åpen veranda. Det er totalt 40 gjesterom på Lighthouse Court Hotel. Rommene er tilgjengelig som en standard rom, deluxe konge, overlegen dronning og suiter. Alle rommene har kabel-TV, trådløst internett, telefon og privat bad. Ligger på fyret Court Hotel er et utendørs svømmebasseng og bassengbar. The Lighthouse Court Hotel serverer også gratis frokost.

Lighthouse Court Hotel
902 Whitehead St.
Key West, FL 33040
877-294-9588
historickeywestinns.com

Banyan Resort

Du kan finne Banyan Resort langs Whitehead Street i Old Town, Key West. Dette feriestedet er utformet med tropene i tankene, med en overflod av øya trær og blomster i hele eiendommen. Romtyper er tilgjengelige er studioer, loft, ett-roms suiter og to-roms suiter. Alle rommene har klimaanlegg, kabel-TV, iPod-dokk, fullt utstyrt kjøkken, separat spisestue og stue og en veranda. Fasiliteter inkluderer to oppvarmede utendørs svømmebasseng, boblebad, vaskerom, sykkelutleie, grill og pool side tiki bar.

Banyan Resort
323 Whitehead St.
Key West, FL 33040
305-296-7786
http://www.thebanyanresort.com?

Henry Fleming Hus

Ligger i en renovert historisk hjem er Henry Fleming House. Bygget på slutten av 1800-tallet og unikt innredet med møbler fra hele verden, er Henry Fleming huset består av tre separerte bygning, med hovedhuset er det primære losji og deretter to separate leiligheter. Hovedhuset har tre gjesterom. De to separate leiligheter er Palm Isle og Little Palm. The Palm Isle har to soverom, og den lille Palm har ett soverom. Hvert rom har en queen-size seng. De fleste rommene deler bad. Utenfor, vil gjestene finne et lite svømmebasseng og boblebad. Gjestene har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill fasiliteter.

Henry Fleming Hus
729 Whitehead St.
Key West, FL 33040
305-293-9953
henryfleminghouse.com

Related Posts