Hoteller på Short Sands Beach i York, Maine

July 16 by admin

York, Maine, er hjemmet til to strender adskilt av en steinete stripe land som heter "The Nubble." Long Sands Beach er ideell for lange turer og utforske fyret, men Short Sands Beach er navet i sentrum York, med lokale inventar som Oker Candy Shop, en arcade, restauranter, en oceanside lekeplass og et lysthus liveband hele sommeren . Selv York er hjem for mer enn et dusin overnattingsmuligheter, bare fem ligger rett på Short Sands Beach.

Union Bluff Hotel

Union Bluff Hotel, som har vært i drift siden 1868, består av tre bygninger: Hovedbygning, vedlegg og Meeting House. Hovedbygningen har 42 rom, inkludert noen større rom og suiter som er ideelt for familier. Vedlegget er lik en motell og det har panoramautsikt over stranden og havet. The Meeting House ble bygget i 2007. Det har luksuriøse suiter med flislagt bad og peis. Fasiliteter inkluderer en romslig ballsal og to restauranter på stedet.

The Atlantic House Inn

The Atlantic House Inn ligger noen skritt fra Short Sands Beach og en kort spasertur fra Nubble Lighthouse. Dette hotellet har en kombinasjon av enkeltrom og leilighet-stil suiter med plass til opptil seks personer. Standard-rommene er tilgjengelig med eller uten balkong. Andre muligheter er to-roms dronning suiter og en to-etasjers kongen loft leilighet med en gourmet kjøkken. GiGi restaurant og Rossis Italian Bakery er både på stedet. Flere butikker er også i umiddelbar nærhet.

Sands By the Sea Motel

Ikke bare er Sands By the Sea Motel ligger i gangavstand til stranden, det har også kyst utsikt fra nesten alle rom. Motellet driver utleie hytter og Sea Rose Luxury Condominiums med en-, to- og tre-roms suiter for reisende som har behov for mer plass. Ta en dukkert i hotellets utendørs svømmebasseng, slappe av på Short Sands Beach, eller ta en rask tur til Yorks restauranter og butikker.

Inn on the Blues

Inn on the Blues har vært "sted å være" siden det ble bygget i det 19. århundre. Eierne fullt restaurerte bygningen i 2004. I 2010, eierne åpnet Guac-N-Roll meksikansk restaurant naboen. The Inn on the Blues har sin egen restaurant, en salong med levende musikk i andre etasje og fem suiter og studioer, noen med havutsikt.

Katahdin Inn

Nesten alle rommene på Katahdin Inn on the Beach har utsikt over havet og Short Sands Beach, som ligger bare noen skritt unna. De fleste av de ni rommene har eget bad. Vertshuset serverer ikke frokost om morgenen, men reisende kan forvente å ta en fersk kopp kaffe fra lobbyen. Restauranter, butikker og underholdning er en kort spasertur fra vertshuset.

Related Posts