Hoteller på Crescent Beach i Siesta Key, Florida

December 27 by admin

Hoteller på Crescent Beach i Siesta Key, Florida


Siesta Key er en øy som ligger i Gulf of Mexico i sørvest Florida som paralleller fastlandet grensene av byen Sarasota. Best kjent for sine hvite kvarts strender, er Siesta Key delt inn i tre områder: Siesta Beach, Crescent Beach og Turtle Beach, som ligger på sørspissen av øya. Crescent Beach har en tendens til å være en mer fredelig og privat område, i henhold til Siesta Key Chamber of Commerce, og har flere overnattingsmuligheter.

House of the Sun Condominiums

Ligger på Siesta Key Crescent Beach, er House of the Sun hytter privateid og tilgjengelig for leie nattlig eller ukentlig. Resort inkluderer et oppvarmet basseng med solterrasser, en privat tennisbane, tilgang til stranden og en grillplass. I tillegg til bassenget dekk, to solterrasser på fjerde og femte etasje har utsikt over solnedgangen og rom for større grupper. Trådløst internett er tilgjengelig på House of the Sun og sikkerhetstiltak inkluderer tildelt parkering og tastet tilgang til alle fasiliteter. Alle 50 individuelle to-roms enheter er fullt møblert og utstyrt med kjøkken og privat visning dekk med skyvedører. The House of the Sun ligger der Midnight Pass Road møter Stickney Point Road i Siesta Key.

House of the Sun Condominiums

6518 Midnight Pass Rd.

Sarasota, FL 34242

941-349-4141

siestakeyhos.com

Siesta Beach Resort & Suites

Book et boblebad suite på Siesta Beach Resort & Suites for en avslappende kveld etter en dag på den nærliggende sandstranden. Et fullt utstyrt kjøkken gjør at gjester kan tilberede måltider i sin suite eller bruke feriestedets grilling for en smak av hjem. Andre overnattingsmuligheter på feriestedet inkluderer standard rom, studioer og ett eller to-roms suiter med oppholdsrom. Svøm i feriestedets utendørs oppvarmet svømmebasseng og boblebad for et alternativ til saltvann bading og stoppe ved lobbyen i morgen for gratis kaffe og kaker. Siesta Beach Resort har en to-etasjers Mediterannean-themed utvendig og ligger innenfor Siesta Village, som har butikker, spesialforretninger og restauranter. Siesta Beach Resort & Suites ligger i nærheten av krysset Ocean Boulevard og Beach Road i nærheten av den nordlige spissen av Crescent Beach.

Siesta Beach Resort Hotel & Suites

5311 Ocean Blvd.

Siesta Key, Florida 34242

941-349-3211

siestakeyflorida.com

Sarasota Surf and Racquet Club

Sarasota Surf and Racquet Club har ett og to soverom hytter med lukkede terrasser romslige nok for par eller familier å tilbringe en lengre periode. Fire tennisbaner med to forskjellige overflater er tilgjengelig for gjester og leksjoner er levert av lokale instruktører. En strand oppvarmet svømmebasseng er populært med Sarasota Surf besøkende og et ekstra basseng ligger nær rekreasjon bygningen, som huser et treningssenter. Grill på en grill i nærheten av stranden og bruke rasteplass for bespisning med utsikt. Condominium enheter har fullt utstyrt kjøkken, sengetøy, håndklær, kabel-TV og utsikt mot vannet er tilgjengelig. Sarasota Surf and Racquet Club ligger syv miles sør for sentrum Sarasota i hjertet av Crescent Beach.

Sarasota Surf and Racquet Club

5900 Midnight Pass Rd.

Sarasota, FL 34242

941-349-2200

sarasotasurf.com

Related Posts