Hoteller og moteller Off av Highway 610 i Houston, Texas

July 12 by admin

Interstate 610 danner en gigantisk sløyfe rundt Houston sentrum distrikt. Motorvei, som er kjent som "The Loop" eller "610 Loop," dekker nesten 38 miles og forbinder med Interstate 45 og 10 like utenfor sentrum av Houston. The Loop gir enkel tilgang til byens mange overnattingsmuligheter, og det er en håndfull hoteller og moteller ligger like ved 610 på ulike steder rundt Houston.

Motel 6 Houston Reliant Park

Motel 6 ligger langs den sørlige strekningen av Interstate 610, 3,5 miles vest for Reliant Park, som er hjem til fire store arrangementssteder, inkludert hjemme stadionene av Houstons NFL og MLB sport franchising. Motellet har et utendørs svømmebasseng og mynt-opererte vaskerom. Trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig for en ekstra, daglig avgift. Dyr er velkommen uten ekstra kostnad; varsle de ansatte når du bestiller rommet ditt hvis du bringe et kjæledyr. Motellet har ikke matservering på stedet, men det er flere restauranter innen ca en mil.

Sheraton Houston Brookhollow Hotel

Sheraton ligger på den nordvestlige utkanten av 610 Loop, der utdanningen krysser Highway 290. Tårnet stil tilbyr 382 rom, inkludert 16 suiter med king senger, sovesofa og skrivebord. På rommet Internett-tilgang er tilgjengelig for en ekstra kostnad. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, treningssenter, lounge og møtelokaler. Middag tilbys på to tilfeldige restauranter på stedet, som serverer frokost, lunsj og middag.

Intercontinental Houston Near the Galleria

Intercontinental Houston ligger like utenfor den vestlige utkanten av 610 Loop, ca 1,5 miles nord for US Route 59 i byens Galleria distriktet, hjem til et bredt utvalg av butikker, restauranter og nattklubber. Det luksuriøse hotellet tilbyr rom med marmorbad, skrivebord og gratis trådløs Internett-tilgang. Suiter med boblebad og separat stue er tilgjengelige. Hotellet har et utendørsbasseng, boblebad, forretningssenter og treningssenter. Middag er tilgjengelig på hotellets restaurant, og Intercontinental har også en bar og en lobby lounge.

Hotel Derek

Hotel Derek tilbyr boutique-stil losji like øst for Interstate 610 på The Loop er vestsiden. Hotellet har standard rom, studioer og suiter, alle med gratis internettilgang, CD- og DVD-spiller og lager mini-barer. Hotellet har en åpen pet policy, noe som betyr at alle kjæledyr er velkommen for en ekstra avgift. Hotel Derek har et treningssenter, utendørs svømmebasseng og forretningssenter. Hotellets Valentino Restaurant serverer italiensk mat, og er åpen for frokost, lunsj og middag. Flere andre restauranter er innen gangavstand til Hotel Derek, så vel.

Related Posts