Hoteller og moteller i York, Maine

December 6 by admin

Hoteller og moteller i York, Maine


York ligger i New England staten Maine. Det er en by som er et populært ferie destinasjon i sommermånedene på grunn av sin pittoreske locale på Atlanterhavskysten. Havkanten Byen er kjent for sine sand, hvite strender, golfbaner og den historiske Cape Neddick fyr. For besøkende til denne Maine byen, er det ulike moteller og hoteller å vurdere.

Best Western York Inn

Best Western York Inn er et moderne hotell som er egnet for strandelskere, som kun få minutter unna både Short Sands Beach og Long Sands Beach. Best Western York Inn tilbyr et variert utvalg av ferie avtaler, herunder fiske, shopping, golf og bryllup pakker. De 89 rommene alle er utstyrt med grunnleggende fasiliteter, inkludert elektroniske magnetiske nøkler, blendingsgardiner, gratis høyhastighets trådløs Internett-tilgang, klokkeradio, ekstrasenger og strykejern. Mange av rommene har også sovesofa. Andre standout funksjoner inkluderer gratis kontinental frokost (med blåbær muffins, engelsk muffins, kokte egg, havregryn, frokostblandinger og frukt), treningssenter, turist aktivitet skrivebord, innendørs svømmebasseng og forretningssenter.

Best Western York Inn

2 Brickyard Lane

York, ME 03909

207-363-8903

yorkinnmaine.com

MicMac Motel

Den micmac Motel er et rimelig York innkvartering som ligger på Route 1, med rask tilgang til Interstate 95. micmac Motel er et gunstig losji alternativ for ivrige shoppere på grunn av sin nærhet til Kittery Outlet malls i New Hampshire. Familien-opererte motell er åpent året rundt, og tilbyr romslige enkeltrom og dobbeltrom, alle med kabel-TV, direkte telefon og kjøleskap. Motellet er 100 prosent røykfritt. Hunder er tillatt på overnatting, så lenge de er aldri forlatt uten tilsyn eller sluppet løs. Katter er også tillatt, og krever crating.

MicMac Motel

317 Route 1

York, ME 03909

207-363-4944

micmacmotel.com

Union Bluff Hotel

The Union Bluff Hotel er en oceanfront innkvartering som har eksistert siden 1868. Union Bluff Hotel har en historisk atmosfære, og ligger rett ved idylliske Short Sands Beach. Det er minutter fra York Antiques Gallery og den lille røde Farm. Hotellet har mer enn 70 rom og suiter, spredt gjennom tre bygninger. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene i hotellet er møtehuset, som ble introdusert i 2008, og inkluderer en oceanfront ballsal og uteplassen delen (som ser på Short Sands Beach). Rommene alle kommer med flatskjerm-TV, dekk og peis.

Union Bluff Hotel

8 Beach St.

York, ME 03910

207-363-1333

unionbluff.com

Hampton Inn York

Hampton Inn York er en budsjettvennlig motell som er bare 2 1/2 miles fra byens strender. Hampton Inn York er også bare tre miles fra Kittery Outlets shoppingområdet. Det er beleilig plassert i nærheten av mange muligheter for fritidsaktiviteter, som golf, fotturer, ski, båtliv og fiske. Motellet består av 57 standard rom og suiter, som alle er røykfrie. Noen fordeler av boligen inkluderer et oppvarmet innendørsbasseng, helse spa, boblebad, gratis kontinental frokost (med varme vafler), round-the-clock forretningssenter og hurtigkasse.

Hampton Inn York

6 Market Place Drive

York, ME 03909

207-363-0800

microtelinn.com

Related Posts