Hoteller og moteller i Southampton, New York

April 19 by admin

Hoteller og moteller i Southampton, New York


Southampton er en liten by i New Yorks Hamptons på østenden av Long Island. De fleste hoteller og moteller i denne byen er små, uavhengige som er utformet som bed-and-frokoster eller bortgjemte ferie flekker. Byen er i nærheten av en rekke ferie attraksjoner som Sebonack Golf Club og store Peconic Bay.

Southampton Village Motel

The Village Motel er på Montauk Highway noen hundre yards før fusjonen med Highway 27, en halv mil fra Long Island Railroad. Priser varierer avhengig av ukedag eller weekendopphold, antall personer som bor og den tiden av året, og feriepakker er tilgjengelig. Rommene har queen-size-senger, kabel-TV, temperaturkontroll og kjøleskap. Trådløst internett og grilling er tilgjengelig, og motell ligger noen få minutter fra Long Island stranden og Southampton Main Street.

Southampton Village Motel

315 Hampton Road

Southampton, NY 11968

631-283-3034

southamptonvillagemotel.com

Village Latch Inn

The Village Latch Inn er en mil sør for Long Island Expressway og noen få hundre kilometer fra Agawar Lake. Det er faktisk en av fire villaer på eiendommen og den største bygningen, som tilbyr 24 rom. Alle rommene har bad, og kan tilby statister som peis og balkong. Hotellet har en tennisbane og oppvarmet basseng, og du har tilgang til Radu Fitness Club.

The Village Latch Inn

101 Hill St.

Southampton, NY 11968

631-283-2160

Capri Hotel

Capri er en av tre hoteller som eies av Hamptons Resort og Hotel-kjeden, sammen med Atlanterhavet og Bentley. Capri kan bli funnet to miles fra stranden langs Highway 27. Mer enn 30 rom er tilgjengelig, som inkluderer to dobbeltsenger, full bad, air condition, videospillere og datatilgang. Gårdsplassen og bassenget er omgitt av sand, og restauranten har en restaurant og salong på stedet.

The Capri Hotel

Hamptons Resorts & Hotels

1655 County Road 39

Southampton, NY 11968

631-287-0908

thehamptonslodging.com/the_capri.php

Related Posts