Hoteller og moteller i Scarborough, Maine

November 12 by admin

Scarborough er en historisk liten by som ligger i sørvest Maine dateres tilbake til det 17. århundre. Besøkende til området vil finne flere moteller og hoteller, som tilbyr enkel tilgang til attraksjoner i området inkludert Scarborough Beach State Park, Scarborough Marsh Nature Center og Victoria Mansion.

Comfort Inn

Comfort Inn ligger på rute 1, en mil sørvest for sentrum Scarborough. Her tilbys rom med en konge eller to queen size-senger, skrivebord og trådløs Internett-tilgang, samt en mikrobølgeovn og mini-kjøleskap i utvalgte rom. Gjestene får en gratis kontinental frokost, lokalavis og drikke området. Eiendommen inkluderer en gjest vaskeri, lobby sittegruppe med peis og forretningssenter med datamaskin og skriver. Fritidsfasiliteter inkluderer et innendørs oppvarmet svømmebasseng, treningssenter og utendørs sitteplasser i området, samt en lekeplass. Andre spisemuligheter inkluderer Chowderhead Restaurant og Pats Pizza i en mile.

Comfort Inn

329 US Route 1

Scarborough, ME 04074

207-883-2700

comfortinn.com

Downeaster Motel

Downeaster Motel er ett kvartal fra Oakhill Plaza Shopping Center på rute 1 i Scarborough. Det familieeide motellet tilbyr rom med en eller to queen size-senger, kabel-TV og lenestol samt en mikrobølgeovn og mini-kjøleskap. Eiendommen inkluderer en mynt-opererte vaskeri. Andre spisemuligheter inkluderer Marshview Restaurant og Chicago hundens innen en halv mil.

Downeaster Motel

184 US Route 1

Scarborough, ME 04074

207-883-3570

downeastermotel.com

Extended Stay America

Utvidet stjerne America ligger beleilig en blokk fra I-95 to miles mot nordvest for sentrum Scarborough. Det tilbyr utvidet opphold rom med en konge eller to queen size-senger, et fullt utstyrt kjøkken og et skrivebord med høyhastighets Internett og kabel-TV. Eiendommen inkluderer en mynt-opererte vaskeri og utenfor terrassen sittegruppe. Lokale spisemuligheter inkluderer Shogun Japanese Steak House og Åtte Corners Pizza innen en halv mil.

Extended Stay America

2 Ashley Drive

Scarborough, ME 07074

207-883-0554

extenedstayamerica.com

Admiral Motel

Admiral Motel er en liten familie eid motell på Route 1 i Scarborough. Her tilbys rom med en eller to dobbeltsenger, en lenestol og kabel-TV. Motellet ligger ved siden av Oakhill Kjøpesenter med nærliggende spisemuligheter, inkludert McDonalds og Dimitri Restaurant innen to blokker.

Admiral Motel

549 US Route 1

Scarborough, ME 04074

207-883-9206

admiralmotelmaine.com

Related Posts