Hoteller og moteller i Portland, Maine-området

November 23 by admin

Hoteller og moteller i Portland, Maine-området


Portland ligger i Cumberland County, Maine. Beliggende på Casco Bay, byen er mindre enn 10 miles fra Crescent Beach State Park, som har parkens navnebror mil lang, halvmåneformet strand, der besøkende kan bade, surfe, fiske, havkajakk og båt. For besøkende til Portland, byen er hjem til flere hoteller og moteller som tilbyr komfortabel overnatting i alle prisklasser.

Holiday Inn Portland - By the Bay

The Holiday Inn Portland - By the Bay ligger i sentrum av Portland. Hver av motellets rommene har en 42-tommers TV med satellitt kabelkanaler, kaffetrakter, vekkerklokke radio, kjøleskap, telefon med lokalsamtaler gratis og gratis trådløs Internett-tilgang. Motellet tilbyr også et fullt utstyrt forretningssenter, et innendørs svømmebasseng og boblebad, en på stedet treningssenter og klesvask. I tillegg er motell i gangavstand fra Old Port-distriktet i Portland, hvor gjestene kan finne et bredt utvalg av vannkanten butikker og spisesteder. Motel parkering er gratis for alle kjøretøy. Dyr er ikke tillatt.

Holiday Inn Portland - By the Bay

88 Spring St.

Portland, ME 04101

207-775-2311

holidayinn.com

Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront

Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront er også plassert i sentrum av Portland. Alle hotellrommene har TV med kabel-TV, strykejern og strykebrett, kaffetraktere, mikrobølgeovn, mini-kjøleskap, gratis trådløs Internett-tilgang og telefon med lokalsamtaler gratis. Hotellet tilbyr også gratis utskrift tjenester, et fullt utstyrt forretningssenter, et innendørs saltvanns svømmebasseng og et treningssenter. I tillegg har hotellet ligger mindre enn en mil fra Barnas Museum og Theatre of Maine, med en rekke interaktive utstillinger og aktiviteter for barn og familier. Hotel parkering er gratis for alle kjøretøy. Kjæledyr er tillatt for et gebyr.

Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront

65 Commercial St.

Portland, ME 04101

207-780-0780

hiltongardeninn.com

The Portland Regency Hotel and Spa

The Portland Regency Hotel & Spa er et luksuriøst hotell som ligger to kvartaler fra Portland havneområde. Rommene på hotellet har 27-tommers TV med kabel-TV, gratis kaffe, te og mineralvann, Sengeoppredning med sjokolade igjen på gjestenes puter og gratis høyhastighets Internett-tilgang. Gjestene på hotellet får også gratis aviser levert til sine rom, betjent klesvask, gratis transport til alle større Portland offentlig transport og tilgang til hotellets fullt utstyrt spa og treningsstudio. I tillegg er hotellet bare noen få miles fra Portland Museum of Art, hvor gjestene kan se en samling av mer enn 17.000 kunstverk fra det 18. århundre til i dag. Hotel parkering er gratis for alle kjøretøy. Dyr er ikke tillatt.

The Portland Regency Hotel and Spa

20 Milk St.

Portland, ME 04101

800-727-3446

theregency.com

Related Posts