Hoteller og moteller i Placida, Florida

March 1 by admin

Hoteller og moteller i Placida, Florida


Placida er en liten by som ligger på kysten av Florida i Gulf of Mexico. Byen og dens omgivelser dra nytte av høye temperaturer for det meste av året. Dette, kombinert med sine mange strender, har tiltrukket seg mange vannsportentusiaster som oppholder seg i eller nær byen. Besøkende har et bredt utvalg av steder å bo i området, inkludert hoteller og moteller i alle prisklasser.

Palm Island Resort

Palm Island Resort er et stort hotell som tilbyr 160 luksuriøse og romslige villaer med gulf, bay eller marina visninger. Villaene har et kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel og DVD-spiller. Villaene er i klynger og hver klynge har eget felles svømmebasseng, spa og grilling. Gjester som bor på villaene har til å reise med båt eller bil ferje å få tilgang til resten av anlegget, der de kan prøve ut ulike typer aktiviteter som sykling, kanopadling, kajakkpadling og snorkling. Hotellet tilbyr også 11 tennisbaner og fem oppvarmede svømmebassenger. For barn er det to lekeplasser og et rekreasjonssenter.

Palm Island Resort

7092 Placida Road

Cape Haze, Florida 33946

800-824-5412

Palmisland.com

Beach Croft Motel

Beach Croft Motel ligger kun 20 minutter fra Placida, og tilbyr gjestene valget mellom å bo i en rekke ikke-røykere som er utstyrt med kjøkken og kabel-TV. Gjestene har gratis tilgang til Internett og et lite spa og kan tilbringe dagen med soling på den motell stranden eller slappe av i den tropiske hagen. Om kvelden kan de se på solnedgangen på stranden. Innen gangavstand finnes en rekke butikker, restauranter og en cocktailsalong. ulike attraksjoner som museer og golfbaner ligger også i nærheten.

Beach Croft Hotel

2230 North Beach Road

Englewood, FL 34223

941-474-6509

Beachcroftmotel.com

Pearl Beach Inn Resort

Gjestene på Pearl Beach Inn Resort kan bo i ett av 13 suiter med en konge suite, strand konge suite, dronning suite og en herregård suite. Suitene er utstyrt med en TV, kjøleskap og kaffetrakter. Alle har en bukt utsikt og salong og spisestue. For å holde gjestene underholdt, og tilbyr gjestene med brettspill og kortspill, samt tilgang til et bibliotek hvor de kan låne bøker. Hengekøyer og lenestoler er også tilgjengelig, samt gratis trådløst Internett. På kvelden kan du benytte BBQ griller som er lokalisert på flere områder rundt hotellet.

Pearl Beach Inn Resort

7990 Manasota Key Road

Englewood, Florida 34223 USA

941-473-2361

Pearlbeachinn.com

Related Posts