Hoteller og moteller i Katy, Texas

December 6 by admin

Hoteller og moteller i Katy, Texas


Katy ligger i delstaten Texas, i Waller, Fort Bend og Harris fylker på statens Gulf Coast. Avgjort på 1890-tallet, ble byen etablert offisielt i 1945. Katy ligger på kystslettene og kjent for sitt subtropiske klima. Det er bare 25 miles fra sentrum av Houston. Noen kjente attraksjoner i Katy inkluderer Wright Museum, Forbidden Gardens og Harris County Park. For besøkende til Texas byen, er det ulike hoteller og moteller.

Comfort Inn West

Comfort Inn & Suites West er et moderne hotell som ligger få minutter unna lokale steder av interesse som Minute Maid Park, Forbidden Gardens og Old Town Katy, et knutepunkt for kunst og håndverk samt antikviteter. Comfort Inn West ligger beleilig til i nærheten av mange aktiviteter for fritidsaktiviteter, blant annet fotturer, fisking, skøyter, bowling og golf. De 89 rommene alle inkluderer standardfunksjoner som privat telefonsvarer, kabel-TV, pay-per-view-filmer og HBO. Noen andre høydepunkter inkluderer innendørs svømmebasseng, møte- og selskapslokale, gratis frokost med vafler, boblebad, treningssenter, renseri og myntvaskeri.

Comfort Inn West

22025 I-10 Mason Road

Katy, TX 77450

281-392-8700

comfortinn.com

Super 8 Houston West Katy

Super 8 Houston West Katy er et budsjett motell som er to miles fra outlet shopping av Katy Mills Premium Outlets. Super 8 Houston West Katy ligger 20 minutter fra sentrum av Houston, med bil. Hotellet består av grunnleggende rom (inkludert romslig boblebad suiter), alle med gratis høyhastighets trådløs Internett-tilgang, strykejern, kjøleskap, mikrobølgeovner, fjernkontroll TV med kabel og gratis lokale telefonsamtaler. Noen andre funksjoner av motell er tilrettelagt for funksjonshemmede, faks og kopi, gratis kontinental frokost og rikelig med parkering for større kjøretøyer, slik som busser, lastebiler og RVs.

Super 8 Houston West Katy

22157 Katy Freeway

Katy, TX 77450

281-395-5757

super8.com

Hilton Garden Inn Houston West Katy

Hilton Garden Inn Houston West Katy er et moderne hotell som er egnet for fritids- og forretningsreisende. Hilton Garden In Houston West Katy ligger en kort kjøretur unna interessante som Merrill Center, Forbidden Gardens og Katy Mills kjøpesenter. Det er også den eneste overnatting i byen som har en egen full-service restaurant og bar. Alle rommene og suitene har ergonomiske Herman Miller stoler, skrivebord, gratis trådløs Internett-tilgang, flatskjerm 42-tommers TV og klokkeradio. Andre høydepunkter på hotellet er et velvære-spa, utendørs svømmebasseng, gjest salong, gratis lokale transporttjeneste, på stedet nærbutikk og private bankett og møterom.

Hilton Garden Inn Houston West Katy

2409 Texmati Drive

Katy, TX 77494

281-644-2400

hiltongardeninn.hilton.com

Motel 6 Houston-Katy

Motel 6 Houston-Katy er en rimelig, ren og enkel overnatting som godtar kjæledyr, uavhengig av størrelse, vekt og rase. Ingen ekstra pet avgift kreves ved Motel 6 Houston-Katy. Barn i alderen 17 år og yngre også bo gratis i følge med en forelder. Motellet er omtrent fem miles fra Katy Mills Mall, og er omtrent tre miles fra Forbidden Gardens. De lyse og enkle rommene alle inkluderer gratis lokale telefonsamtaler, utvidet kabel-TV og mikro kjøleskap. Andre høydepunkter inkluderer gratis morgenkaffe, utendørs svømmebasseng og fasiliteter for funksjonshemmede.

Motel 6 Houston-Katy

22105 Katy Freeway

Katy, TX, 77450

281-395-4866

motel6.com

Related Posts