Hoteller og moteller i Cooperstown, New York

April 15 by admin

Hoteller og moteller i Cooperstown, New York


The Village of Cooperstown, New York, ble grunnlagt i 1700 av Kongressen medlem William Cooper. Det er en liten innsjø samfunn som trekker ferierende fra hele staten for å slappe av utendørs utflukter. Området har mange hoteller og moteller å velge mellom, slik at besøkende kan nyte den naturlige skjønnheten i Coopers og besøke sine attraksjoner, som for eksempel Baseball Hall of Fame.

Otesaga Resort Hotel

The Otesaga Resort Hotel har vært vertskap gjester i over et århundre, og tilbyr luksuriøs innkvartering som har holdt det i AAA guide med fire diamanter i mange år. Aktiviteter på feriestedet inkluderer golf, innsjø og svømmebasseng bading, fiske og båtliv. Hotellet tilbyr flere spisesteder, fra sin hovedrestaurant, til golfbanen pro shop grill. Lokale attraksjoner i området er i nærheten, inkludert museer og teatre. 135 rommene på hotellet er alle overdådig dekorert og komme med alle grunnleggende fasiliteter og tilgang til gratis Internett-tilkoblinger.

Otesaga Resort Hotel

60 Lake St

Cooperstown, NY 13326

607-547-9931

otesaga.com

Best Western

Best Western-hotellet ligger i sentrum av Cooperstown, noe som gjør det praktisk for alle områdets attraksjoner. Hotellet tilbyr alle grunnleggende fasiliteter, samt å tilby gjestene en gratis frokost serveres fra sin Hartwick spisestue. Andre lokale spisesteder Pizza Hut, Di Maggio, Red Neck BBQ og alltid klar Diner.

Best Western

50 Commons Drive

Cooperstown, NY 13326

607-547-7100

bwcooperstown.com

Inn på Coopers

Inn på Coopers dateres tilbake til 1874 da det ble bygget som et tillegg til Hotel Fenimore, men det står i dag som et eget hotell. Det ligger innen gangavstand fra lokale attraksjoner som Baseball Hall of Fame, og tilbyr sine gjester 10 prosent av opptak til området som i 2010. The Inn tilbyr en rekke rom og suiter for å dekke behovene til par eller familier. Alle rommene er vakkert innredet og har alle grunnleggende fasiliteter. En buffé frokost serveres i vertshusets spisesalen hver morgen. Andre lokale spisesteder sals Pizzeria, Coopers Diner og Nicoletta kafé.

Inn på Coopers

16 Chestnut St

Cooper, NY 13326

607-547-5756

innatcooperstown.com

Lake Front Motel

Ligger på Otesaga Lake, tilbyr Lake Front Motel bruk av sine tilstøtende marina og slip måter for båtliv og fiske. Motellet har 45 gjesterom som tilbyr alle grunnleggende fasiliteter, og noen av rommene er tilgjengelige med private verandaer med utsikt over innsjøen. En restaurant på stedet tilbyr frokost, lunsj og middag, som kan tas i spisesalen eller tjernet området. Lokale restauranter inkluderer Hoffman Bistro, Doubleday kafé og Cooley Tavern.

Lake Front Motel

10 Fair St

Cooperstown, NY 13326

607-5479511

lakefrontmoteland restaurant.com

Related Posts