Hoteller og gjestehus i Trinidad og Tobago

April 24 by admin

Hoteller og gjestehus i Trinidad og Tobago


Trinidad og Tobago er en øy land i Karibien. Landet består av to hovedøyer - Trinidad og Tobago - samt mange andre mindre øyer. Trinidad og Tobago fikk uavhengighet fra Storbritannia i 1962. Landet har mange karneval hele året, der deltakerne kle seg i forseggjorte kostymer og parade gjennom byene til musikk av stålbånd.

Crowne Plaza Hotel

Crowne Plaza Hotel ligger i sentrum av Port of Spain. Rommene er luftkondisjonerte med doble store vinduer. Rommene har satellitt-TV samt kabel-TV, og CD-spiller og stereo. Hotellet tilbyr høyhastighets Internett-tilgang i alle rom og en telefon med telefonsvarer. Badene er privat og har badekar og hårføner. Det er to restauranter i hotellet, inkludert den eneste roterende restaurant i Vestindia. Det tjener både internasjonal og indisk mat, og ligger i 14. etasje på hotellet, noe som gir en 360-graders utsikt over Karibia. Den andre, Olympia Restaurant, ligger i nærheten av utendørs svømmebasseng, og tilbyr et tema buffet daglig, samt en à la carte-meny. The Health and Fitness Center i hotellet er åpent 24 timer i døgnet, og det er også en skjønnhetssalong på lokalene.

Crowne Plaza Hotel

Wrightson Road og London Street

PO Box 1017

Port of Spain

Trinidad og Tobago

868-625-3361-8

ichotelsgroup.com

Chaconia Hotel

Den Chaconia er et familiedrevet hotell i åsene i Maraval Valley. Hotellet har 28 rom, som alle er røykfrie med gratis høyhastighets Internett-tilgang. En kaffetrakter er tilgjengelig på forespørsel, og alle rommene har kabel-TV og en safe. Hotellets restaurant heter 106, og serverer et bredt utvalg av internasjonale retter samt lokal mat. Hotellet har et forretningssenter som inkluderer fotokopiering og fakstjenester for gjestene.

The Chaconia Hotel

106 Saddle Road

Maraval

Trinidad

Vest India

868-628-3210

The Hilton Trinidad Hotel

The Hilton Trinidad Hotel har utsikt over Gulf of Paria. Hotellet har 418 rom, alle med eget bad og egen balkong. Hotellet tilbyr gratis høyhastighets Internett-tilgang i alle rom, samt gratis te og kaffe stasjon. Rommene har også TV, telefon og safe på rommet. The Pool Terrace Garden Restaurant har glassvegger slik at gjestene kan nyte utsikten over hagen, og serverer både internasjonale og karibiske kjøkken. Det er to utendørs svømmebasseng på hotellet, en tennisbane og et treningssenter.

Hilton Trinidad and Conference Center

PO Box 442

Port of Spain

Trinidad

868-624-3211

hiltoncaribbean.com

Related Posts