Hoteller med gode bassenger eller Slides

September 15 by admin

Hoteller med gode bassenger eller Slides


Vannsklier og bassenger kan legge pizazz til et hotell, snu en gjennomsnittlig tur til en uforglemmelig opplevelse. Enten for fritid eller arbeid, bør et hotell være et hyggelig opphold. Hotell med vannsklier eller badeland er unntaket heller enn regelen, og derfor må søkes ut før du planlegger en tur. Forskning noen hoteller der du reiser til fordel av å ha et badeland knyttet til hotellet.

Marriott World Center Orlando

Marriott World Center Orlando regnes som en vannsklie resort. Dette feriestedet har alle de typiske fasilitetene til et feriested, men med tillegg av en gigantisk badeland. Med fire oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, to barne lekeland og seks virvler bassenger, er denne badeland tilgjengelig med gratis adgang for hotellets gjester.

Great Wolf Lodge

The Great Wolf Lodge i Kansas City, Missouri, er et luksuriøst hotell med et badeland vedlagt. Opptak til badeland er inkludert i prisen for rommet pris. Lazy river, tube lysbilder, kiddie lysbilder, bølgebasseng og virvel bassenger er bare noen av de vannpark har.

Mt. Olympus Vann og Theme Park

Ligger i Wisconsin Dells, Mt. Olympus Water and Theme Park trekker ut alle de stopper der innendørs badeland er bekymret. Dette feriestedet, som har tema rom og suiter, og har to gigantiske tube lysbilder, tema kiddie områder, virvel bassenger, badestamper og late elver. I sommersesongen, har utendørs park flere attraksjoner enn innendørs park.

Related Posts