Hoteller med familierom i Paris

February 6 by admin

Hoteller med familierom i Paris


Paris kan bli omtalt som en av verdens mest romantiske steder, men etter romantikk kommer familien. Hotell med familierom la deg holde sammen som du utforske haunts av impresjonistiske kunstnere, finne de beste street-side kafeer eller oppdage ikoner som Eiffeltårnet. Heldigvis har du en rekke valg.

Le Meridien Montparnasse

Le Meridien Montparnasse er et hotell med over 950 rom og suiter 25-historien. Hotellets dekor reflekterer den kunstneriske kvartal der det ligger, og rommene er luksuriøse. Alle kommer med en minibar, satellitt-TV, filmer, Internett-tilgang (mot et ekstra gebyr) og direkte telefon. Familierommene er utstyrt med to dobbeltsenger eller kombinasjoner av en dobbeltseng og to tvillinger, og de kan holde opp til fire personer hver. Du kan også be om en crib eller benytte seg av barnepass og barnepass. Hotellet har et treningssenter, forretningssenter og concierge.

Le Meridien Montparnasse
19 Rue du Commandant Mouchotte
75014 Paris
Frankrike
011-33-144-364436
starwoodhotels.com

Hotel Bassano Paris

The Hotel Bassano Paris beskriver seg selv som et eksklusivt designerhotell i gangavstand fra Eiffeltårnet og Triumfbuen. Det er vert i en bygning fra tidlig i det 20. århundre, og tilbyr både standard og superior familierom. Standardoppsettet tilbyr to kobler, røykfrie rom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, satellitt-TV, minibar, safe, kaffetrakter og klimakontroll. Trådløst internett er gratis. Superior-rom er mye det samme, bare den er større og viktigste sengen er king-size. Du kan velge romservice eller møt opp til stedets restaurant for måltider.

Hotel Bassano
15 rue Bassano
75116 Paris

Frankrike
011-33-147-237823
hotel-bassano.com

dream Castle

Dream Castle er hotellet i Disneyland Paris, noe som betyr at ikke bare er det familierom, hele hotellet er familieorientert. Du vil finne fantasy-tema innredning med eventyr prinsesser og prinser her. Hotellet tilbyr nesten 400 rom, sammen med gruppen møtelokaler. Fasiliteter inkluderer et basseng, spa, trimrom og restauranter; Romservice er også tilgjengelig. Du kan selvfølgelig også ta en gratis buss til Disneyland. Familierommene er utstyrt med en dobbeltseng og køyesenger. Du vil finne utsikt over Disneyland eller det omkringliggende landskapet, sammen med en kaffemaskin og TV med barnekanaler.

Dream Castle, Disneyland Paris
40 Avenue de la Fosse des Pressoirs
77703 Marne-la-Vallée Cedex 4
Frankrike
011-33-164-179000
dreamcastle-hotel.com

Related Posts