Hoteller med boblebad i Ocean Shores, Washington

February 17 by admin

Hoteller med boblebad i Ocean Shores, Washington


Ocean Shores er en havneby som ligger i Grays Harbor County i delstaten Washington. Det ligger på Point Brown halvøya i Grays Harbor. Dette familievennlige strandbyen har to naturlige innsjøer, en stor strekning av kanaler og vakre strender. Hvis du leter etter et hotell i Ocean Shores som tilbyr en luksuriøs, avslappende boblebad, har du mange alternativer i alle prisklasser.

Billige hoteller

Besøkende trenger ikke å lete lenge for å finne billige hoteller med badestamper. Ocean Shores har overnattingsfasiliteter som passer til ethvert budsjett. Days Inn-Ocean Shores er en to-stjerners hotell med alle fasiliteter du trenger for å nyte en strandferie. Dette lavprishotellet ligger innen gangavstand til stranden, men hvis du er ute etter å ta en dukkert unna sand og havet vann, har Days Inn-Ocean Shores et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad. Det tilbyr også gratis frokost og høyhastighets trådløst internett.

Days Inn- Ocean Shores

891 Ocean Shores Blvd. NWQ

Ocean Shores, WA 98569

360-289-9570

daysinn.com

Hoteller mellomtone

Ocean Shores er et populært ferie destinasjon med mange hoteller er tilgjengelige for besøkende som ønsker et fint anlegg, men ønsker ikke å bruke en formue. De fleste mellomtone hoteller tilbyr vakker havutsikt og badestamper, men Ocean Shores Quality Inn er en all-time favoritt. Ocean Shores Quality Inn er et røykfritt hotell som tilbyr private badestamper i spesialrom til rimelige priser. Det tilbyr også gratis frokost, gratis trådløst internett og en gratis minigolfbane.

Kvalitet Inn- Ocean Shores

773 Ocean Shores Blvd. NW

Ocean Shores, WA 98569

360-289-2040

oceanshoresqualityinn.com

Luksushoteller

Hvis du ønsker å unne deg selv i en av Ocean Shores 'mange luksushoteller, er du heldig. Den pittoreske kystlinje er det perfekte stedet å nyte en ekstravagant og avslappende ferie. En av de mest populære luksus hoteller i Ocean Shores er Canterbury Inn. Dette hotellet har innendørsbasseng, boblebad, grill uteplass og en øvelse anlegget. Dette anlegget kjæledyrvennlig tilbyr også gratis trådløst internett, DVD-spillere og 24-timers resepsjon.

Canterbury Inn

643 Ocean Shores Blvd. NW

Ocean Shores, WA 98569

360-289-3317

canterburyinn.com

Related Posts