Hoteller innenfor Disney World i Orlando, Florida

January 23 by admin

Walt Disney World Resort er ca 30 minutter sør for sentrum av Orlando, Florida, og trekker turister til sin attraksjoner hele året, på grunn av det varme klimaet i denne regionen av staten. Anlegget er delt inn i fire områder: Disneys Animal Kingdom, Magic Kingdom, Epcot Center og Disneys Hollywood Studios. Hvert av disse områdene har hoteller og restauranter som spenner fra luksuriøse til moderat priset tema. Walt Disney World gir også offentlig transport, som tilbyr rask tilgjengelighet rundt anlegget.

All-Star Music Resort

All-Star Music Resort ligger i Disneys Animal Kingdom området, og tema innredning og møbler er basert på ulike musikksjangere, blant annet jazz, Broadway Vis låter og calypso. Dette hotellet er en av de minst kostbare rom innenfor Walt Disney World Resort. Både utendørs svømmebasseng er også musikalsk tema, med ett basseng formet som en stor gitar og den andre mønstrede etter et flygel. Bespisning på stedet er tilgjengelig på kafésetting Intermission Food Court, som serverer lunsj og middag hver dag.

De nærmeste attraksjonene til All-Star Music Resort er dyreliv utstillinger i dyreriket området, og Blizzard Beach, som er områdets badeland. Begge steder er tilgjengelig med buss, ca 10 minutter fra hotellet. Nærliggende off-site bespisning er tilgjengelig på mange områder innen dyreriket, inkludert Tusker House Restaurant, som er i Afrika delen og har elfenben og andre safari-relaterte inventar i innredningen.

Bay Lake Tower at Disney Contemporary Resort

The Bay Lake Tower er i Magic Kingdom område av Walt Disney World og en Disney Vacation Club Resort. Rommene på dette høyhuset tilbyr innkvartering utsikt over Bay Lake og roller coaster rides i hele anlegget. Dette hotellet er det første overnatting i Walt Disney World for å være tilgjengelige bare for hotellets gjester. Hver gjester får en sikkerhet gate nøkkel med sin nøkkel rom. De to-etasje lobbyen har moderne innredning, for eksempel glass-innpakket kolonner. Dette hotellet er ganske dyrt, med priser som starter på $ 385 per natt, fra høsten 2010. Gjestene har tilgang til hotellets store svømmebasseng, som har en 148-fots vannsklie.

Bespisning på stedet er tilgjengelig på Chef Mickey, som tilbyr frokost og middag i bufféstil, mens Wave ... av amerikanske Flavors er en trendy nattklubb-stil spisested med amerikansk mat alternativer. Attraksjonene i Magic Kingdom er tilgjengelig fra hotellet via feriestedets monorail system.

Port Orleans Resort - French Quarter

Beliggende i Disney-området, er moderat priset Port Orleans etter mønster av den berømte French Quarter-distriktet i New Orleans, Louisiana. French Quarter egenskaper inkluderer lampe opplyst fortau med faktiske franske kvarter gatenavn, inkludert Bourbon Street og Royal Street, magnolia trær og vinranker balkonger. Hotellet tilbyr en rolig atmosfære, som er egnet for par på jakt etter en romantisk ferie.

New Orleans-stil jazz og dixieland musikk tilbys på Scat Cat Lounge, og kreolsk mat, som inkluderer gumbo og jambalaya, er tilgjengelig på Sassagoula Floatworks Food Court-området. Hotellet har det Doubloon Lagoon svømmebassenget, som har en "Sea Serpent" lysbilde.

Busstransport er tilgjengelig på hotellet, og gir tilgang til andre områder av parken. Hotellet ligger i gangavstand fra sentrum Disneys butikker og restauranter. Noen av Downtown Disney attraksjoner inkluderer Market kjøpesenter og House of Blues, en levende musikk underholdning spillested i Downtown Disney West Side.

Animal Kingdom Lodge

The Animal Kingdom Lodge i Walt Disney World Animal Kingdom er et luksuriøst afrikansk tema. Rommene har stammetrykt sengetepper og marmor-møblert bad med veggmalerier av antikke kart på veggene. Private balkonger tillate gjester å se dyrearter, slik som giraffer og bongos, i 43-acre dyrereservat som omgir hotellet. I løpet av kvelden vil hotellet ta gjester på turer for å observere dyrenes nattlige aktiviteter.

Den store Uzima utendørs bassengområdet har en solterrasse og tiki hut brukes som en snackbar. Bassengområdet er omgitt av en kvart mile joggeløype som går gjennom en jungel-aktig setting. Bespisning på stedet er tilgjengelig på Jiko, en fin restaurant som serverer amerikansk mat med afrikanske smaker og krydder. Afrikansk-tema suvenirer, for eksempel håndvevde klær og masker, kan kjøpes på hotellets Zawadi Marketplace. Hotellet ligger 10 minutter fra dyrearter utstillinger på Animal Kingdom Wild Animal Park.

Related Posts