Hoteller i Oakley, Utah, Areal

June 25 by admin

Hoteller i Oakley, Utah, Areal


Beliggende ved foten av Uinta fjellene, Oakley, Utah, har en befolkning på ca 1000 innbyggere, som i 2010. Byen er kjent for sin årlige rodeo og Independence Day feiring. Byen ligger også bare en kort kjøretur fra kanten av Wasach National Forest mot sørøst, og Rockport Lake og Rockport State Park i nordvest. Mens du bor på et hotell i Oakley området, nyte overflod av innendørs og utendørs aktiviteter.

The Lodge at Stillwater

Ca 20 miles fra Oakley, er Lodge at Stillwater ligger i Heber City, Utah. Mens du bor på dette hotellet i vinter, gå scooterkjøring i preparerte løyper på Lake Creek og Strawberry Valley, og kjører ca 14 miles fra hotellet for å ri rør ned de lengste slangen baner i Utah i Soldier Hollow. Når som helst på året, kjøre ca 10 miles fra hotellet til å gå dykking, snorkling og bading på The Homestead-krateret, en 55-fots høye geo-termisk sted med 90-graders mineralvann. Ved retur til hotellet, trene i treningsstudioet på stedet og slappe av i utendørs, oppvarmet basseng eller en av de tre boblebad. Nyt peis på rommet, og se en DVD mens du hviler for neste dags aktiviteter.

Best Western Landmark Inn

Best Western Landmark Inn ligger i Park City, ca 22 miles fra Oakley. Mens du bor i området, tør å ta en 75-mph tur på en bob banen brukes under OL, eller ta en nordisk hopp klasse. Golf på Mountain Dell Golf Course, ca 11 miles fra hotellet. Boken River Rafting Adventure-pakke slik at to voksne kan oppleve en rafting tur ned Weber-elven og en varm frokost på sulten Miner frokost Bucket. Ha det gøy å spille i hotellets innendørs basseng og overdimensjonert badestamp. Utfordre venner og familiemedlemmer til et slag biljard eller bordtennis, og nyte hotellets solterrasse under pauser fra å spille hestesko og volleyball.

Marriotts Mountain

Marriotts Mountain Hotellet ligger ca 17 miles fra Oakley i Park City, Utah. Se den viktorianske herskapshus på Main Street, som er på den nasjonale listen over historiske steder. Spis på Robert Redford restaurant, Zoom. Besøk forfedre Center, også på Main Street, og søke i databasen for over 900 millioner navn for pårørende. Kjør ca syv miles fra Main Street til å besøke swaner Bevar og Ecocenter, og gå på en guidet Wetlands skattejakt; lære om hva planteliv på bevare brukes i moderne medisin; og utforske de mange bekker og viltets leveområder på 1200-acre begrunnelse. Besøk Park City i januar 2011, og få øye på noen kjendiser som deltar på Sundance Film Festival. Nyt Mountain ski-in og ski-out, oppvarmet basseng og et velutstyrt treningssenter. Splurge på en ett-roms villa, med 950 kvadratfot med plass, en over-sized badekar, en peis og en pute-top madrass.

Related Posts