Hoteller i nærheten av Walt Disney World i Orlando, Florida

October 5 by admin

Hoteller i nærheten av Walt Disney World i Orlando, Florida


Floridas Walt Disney World omfatter flere dekar av Orlando, med sine egne parker som Epcot, Animal Kingdom og Hollywood Studios. Mens det er hotell på Disney World eiendom, er det også nok av overnattingssteder i området også. De fleste er familievennlig og noen enda tilby gratis transport til Walt Disney World.

Hyatt Regency Grand Cypress

Hotellet ligger 8 miles fra Walt Disney World og ca en mil fra Epcot. The Hyatt har 750 gjesterom som tilbyr fasiliteter som en marmor bad, trådløst høyhastighets Internett, hårføner, kaffemaskin, safe på rommet, og en balkong. Gjestene får en morgenavis og barnesenger er tilgjengelige på forespørsel. En privat innsjø, tennis, golf og spa-tjenester er tilgjengelig for gjestene. Virksomhet omfatter faksing, kopiering og utleie inkludert bærbare datamaskiner og laser jet skrivere. Hotellet tilbyr også restauranter som er casual dining og fine dining.

Hyatt Regency Grand Cypress
One Grand Cypress Blvd.
Orlando, FL 32836
407-239-1234
grandcypress.hyatt.com

Marriotts Sabal Palms

Dette hotellet ligger ca 9 miles fra Walt Disney World og ca 3 miles fra Epcot. Marriott ligger ved siden av Orlando Convention Center. Rommene på hotellet er ferie villaer. Hvert rom har en separat spisestue, rom, stue og soverom. Fasiliteter på villaene inkluderer fasiliteter som en sovesofa, safe på rommet for en avgift, sofa, våt bar, boblebad, trådløs Internett, tre TV og en DVD-spiller. Villaene har også et kjøkken med fasiliteter som en mikrobølgeovn, stekeovn, bestikk, gryter og serveringsfat. Et treningssenter utendørsbasseng og et spa er plassert på hotellet. Dyr er ikke tillatt på dette hotellet.

Marriotts Sabal Palms
8805 World Center Dr.
Orlando, FL 32821
800-845-5279
marriott.com

Nickelodeon Suites Resort

Dette hotellet ligger ca 9 miles fra Walt Disney World og ca 3 miles fra Epcot. Dette familievennlige hotellet ble bygget i 2005, og tilbyr gjestene en-, to- og tre-roms suiter. Hver suite har fasiliteter som en mikrobølgeovn, mini-kjøleskap, sovesofa og gratis høyhastighets Internett. Hver suite har også et kjøkken eller kjøkkenkrok inkludert. De to- og tre-roms suiter inkluderer et eget barne soverom med køyesenger og er innredet i en Nickelodeon tema. To badeland, barne spa, og et kjøpesenter med butikker og kinoer er alle plassert på feriestedets eiendom. Feriestedet tilbyr også live-underholdning for hele familien.

Nickelodeon Suites Resort
14500 Continental Gateway
Orlando, FL 32821
407-387-5437
nickhotel.com

Hilton Orlando Bonnet Creek

Hilton ligger ca 8 miles fra Walt Disney World og ca 4 miles fra Epcot. 1.000 rommene på hotellet inkluderer fasiliteter som en safe på rommet og flatskjerm-TV. Hotellets Parlor suiter tilbyr ekstra fasiliteter som en sovesofa, trådløst internett og en spisestue. En gratis treningssenter, forretningssenter og et null-entry basseng ligger alle på hotellet. Gratis transport til Walt Disney World er tilgjengelig for gjestene.

Hilton Orlando Bonnet Creek
14100 Bonnet Creek Resort Lane
Orlando, FL 32821
407-597-3600
hiltonbonnetcreek.com

Related Posts