Hoteller i nærheten av Union Square i San Francisco, California

September 1 by admin

Hoteller i nærheten av Union Square i San Francisco, California


San Francisco, California er hjem til mange spennende attraksjoner som bringer turister til denne bukta-side området. Besøkende til Union Square i San Francisco kan velge mellom mange high-end hotell som har moderne rom og tilbyr utsikt over både bukten og Union Square.

Chancellor Hotel

The Chancellor Hotel er praktisk plassert rett over gaten fra Union Square i San Francisco, California. Dette hotellet har 137 luksuriøst innredede rom med moderne bekvemmeligheter samtidig hedre den historiske sjarmen av den nesten 100 år gamle hotellet. Dette hotellet ble renovert i 2007 og tilbyr gjestene en rekke fasiliteter, inkludert høyhastighets trådløst internett, møterom, en restaurant og bar på stedet. Det er i umiddelbar nærhet til noen av San Franciscos mest populære attraksjoner, inkludert Fishermans Wharf, Alcatraz, Sausalito, Chinatown, Lombard Street og Nob Hill. Priser varierer basert på romtype og dato.

Chancellor Hotel
433 Powell Street
San Francisco, CA 94102
(800) 428-4847
chancellorhotel.com

Grand Hyatt San Francisco

Grand Hyatt San Francisco tilbyr high-end innkvartering i umiddelbar nærhet til Union Square. Dette hotellet har 685 rom, alle med Wi-Fi, minibar, satellitt-TV, safe på rommet, kaffetraktere og en morgenavis. For gjester med allergier, rommene er tilgjengelig som er drevet av PURE systemer. Grand Hyatt San Francisco har 22,000 fot med møteplasser og en hendelse område i 36. etasje med fantastisk utsikt over byen og fjorden. Gjester som bor på dette hotellet har tilgang til et eget treningssenter, concierge, salong, restaurant og lounge. Priser varierer basert på sesong og type rom reservert.

Grand Hyatt San Francisco
345 Stockton Gate
San Francisco, CA 94108
(415) 398-1234
grandsanfrancisco.hyatt.com

Handerly Union Square Hotel

Den Handerly Union Square Hotel ligger rett over fra Union Square, og tilbyr utsikt over San Francisco skyline. Dette er et eksklusivt hotell som kan skilte moderne bekvemmeligheter samtidig som de har bevart den opprinnelige 1908 byggingen av bygningen. Hver og en av de 284 gjesterommene har kabel-TV, mini kjøleskap, trådløst internett, safe på rommet, kaffetraktere, hårføner og Serta Perfect Sleeper Master Suite madrasser. Handerly er også hjemmet til en restaurant og bar, barbershop, møteplasser, vaskeri, et utendørsbasseng og et oppvarmet sauna. I resepsjonen er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med å planlegge hvert minutt av sitt opphold i den historiske bydelen San Francisco.

Handerly Union Square Hotel
351 Geary Street
San Francisco, CA 94102
(415) 781-7800
www.handlery.com/sf

Related Posts