Hoteller i nærheten av Times Square i New York

May 9 by admin

Hoteller i nærheten av Times Square i New York


New York er en av de mest ikoniske byene i verden og er populær blant turister året rundt. Byen er delt inn i fem bydeler: Manhattan, Brooklyn, Staten Island, Queens og Bronx. Mest populær blant de besøkende er Manhattan med sin lett gjenkjennelige skyline og verdensberømte attraksjoner. Times Square ligger i hjertet av Manhattan, og gir en utmerket base for alle som ønsker å utforske denne livlige byen.

Marriot Marquis

Dette hotellet ligger i hjertet av Times Square og teaterdistriktet Broadway, og tilbyr luksuriøs innkvartering med slående utsikt over New York. Rommene har enten en king-size seng eller to dobbeltsenger, og noen er tilgjengelig med en ekstra sovesofa. Du kan betale en høyere rente for et rom i en høyere etasje med utsikt over byen, og suiter er også tilgjengelig med en king size-seng og en separat stue. Servering er tilgjengelig i The View Restaurant og Lounge, den eneste roterende restaurant på taket i New York, som serverer New York state mat. Andre muligheter er en sushi bar og Atrium Lounge, som serverer cocktailer under en fantastisk 37-etasjers atrium. Som i 2010, kostnaden for et standard rom er $ 549 per natt.

Marriott Marquis

1535 Broadway

New York

New York 10036

212-398-1900

marriott.com

En fra New York

New Yorker ligger på 34th Street og hjørnet av 8th Avenue, er en stor verdi hotell i nærheten av Empire State Building og en kort spasertur fra Times Square. Hotellet tilbyr fem typer overnatting som starter med standard Metro rom, som har flatskjerm-TV, pay-per-view-filmer og trådløst internett. View rom sikre en fantastisk utsikt over enten Empire State Building eller Hudson River, mens New Yorker rommene er litt større. Hotellets suitene ligger i de øverste etasjene og har en separat stue. Endelig er boligen Tower ligger i de øverste etasjene, og tilbyr den beste utsikten over byen. De er den største av overnattingsbedrifter. Coopers Tavern tilbyr gjestene et uformelt spisealternativ som serverer regional amerikansk mat, mens Tick Tock Diner er åpen 24 timer i døgnet for tradisjonelle og sunne måltider som kan leveres til rommet ditt. Fra og med 2010 rom starter på $ 379 per natt med suiter som koster oppover på $ 479.

New Yorker Hotel

481 8th Avenue og 34th Street

New York

New York 10001

212-244-1019

newyorkerhotel.com

Stay Hotel

Dette moderne hotellet ligger i vest 47th Street mellom Times Square og Rockefeller Center, og tilbyr elegante og romslige rom med plasma-TV, Internett-tilgang, minibar og LCD romservice konsollen. Aspen Social Club ligger på taket av hotellet, og tilbyr gjester en følelse av rustikk eleganse med utsikt over Times Square og Rockefeller Center. Gjestene på hotellet har også gratis tilgang til New York Sports Club. En standard rom på Stay Hotel vil koste $ 249 per natt, som i 2010.

The Stay Hotel

157 West 47th Street

New York

New York 10036

212-768-3700

stayhotelny.com

Hotel Edison

Bygget i 1931, deler The Edison samme art deco-arkitektur som den nærliggende Radio City Music Hall. Det ligger bare noen øyeblikk fra Times Square og alle attraksjonene i midtown New York. Rommene er romslige og komfortable, og alle dra nytte av trådløst internett og filmer på rommet. Suitene er tilgjengelig, med en egen sittegruppe og en ekstra sovesofa for en ekstra gjest. Gjestene har også bruk av treningsstudioet ligger i 23. etasje. Sofia Restaurant tilbyr god mat på kveldene, mens Edison Ballroom, som dateres tilbake til hotellet konstruksjon, og tilbyr en historisk setting og ofte har levende musikk. Fra og med 2010 et standard rom koster $ 269 per natt, med suiter som koster $ 329.

Edison Hotel

228 West 47th Street

New York

New York 10036

212-840-5000

edisonhotelnyc.com

Related Posts