Hoteller i nærheten av Rhodes Stadium i Katy, Texas

May 4 by admin

Hoteller i nærheten av Rhodes Stadium i Katy, Texas


Rhodes Stadium i Katy, Texas 9768-seters stadion eid av Katy Independent School District (ISD). Hjem feltet til alle seks av Katy ISD er atletisk lag, har stadion vært åpen siden 1979. De som ønsker å overnatte etter å fange en av Katy populære fotballspill, har et stort utvalg av nærliggende hoteller.

Springhill Suites

Springhill Suites er ikke bare gunstig beliggenhet nær stadion, men også rett i nærheten av inngangen til Katy Mills Mall, med mer enn 175 outlet butikker. Hotellets gjester vil sette pris på de romslige suiter med separat stue og soverom. På rommet mikrobølgeovn og mini-kjøleskap er praktiske funksjoner, som er gratis trådløs Internett-tilgang. En gratis varm frokost serveres hver morgen, og gjestene kan dra nytte av gratis spesialitet øl og hors d 'oeuvres servert på kvelden. En lokal transport er tilgjengelig for å transportere gjester til attraksjoner i området, spisesteder og butikker.

Hilton Garden Inn

Hvert av rommene på Hilton Garden Inn kommer standard med en overdimensjonert skrivebord med ergonomisk stol, høyhastighets Internett, 42-tommers flatskjerm-TV, mikrobølgeovn og kjøleskap. Kun minutter fra Rhodos Stadium, hotellet ligger også nær The Great Southwest Equestrian Center, Forbidden Gardens, Katy Mills kjøpesenter og Merrell Center. Gjestene har tilgang til en trening anlegget, utendørs svømmebasseng og spa, praktisk butikk og restaurant-alle på hotellets område.

Residence Inn

De som ønsker å nyte et lengre opphold i Katy kan vurdere Residence Inn. Eiendommen ligger ved siden av PetroSkills Conference Center og er minutter fra områdets attraksjoner og bedrifter. Rommene har fullt funksjonelt kjøkken med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn, servise, bestikk og kokekar i full størrelse. Gratis frokost og kveldsmottakelse serveres hver dag. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til høyhastighets Internett, 24-timers forretningssenter og små møterom. Kjæledyr under 55 pounds er velkomne.

Best Western

Best Western ligger like ved Interstate 10 i nærheten av Merrell Center, Forbidden Gardens og Katy Mills Mall, er et røykfritt hotell med et flerspråklig personale. Rommene er utstyrt med en 32-tommers kabel-TV, kaffetrakter, mikrobølgeovn, kjøleskap, skrivebord og høyhastighets Internett. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av fasiliteter på stedet, inkludert et 24-timers treningssenter, utendørs svømmebasseng, renseri, forretningssenter og automater. Gratis aviser er tilgjengelige i lobbyen.

Related Posts