Hoteller i nærheten av Kittery eller York, Maine, som tar kjæledyr

May 5 by admin

Både Kittery og York, Maine, er i storbyområdet i Portland og bare tre miles fra New Hampshire grensen. Kittery er kjent blant ferierende for sine kjøpesentre. Det er tre 18-hulls golfbaner i York samt et lignende antall sandstrender. Det er ett sted i Kettery eller York som tar imot kjæledyr, men det er flere av dem i Portsmouth, New Hampshire, som er mindre enn 15 minutter unna.

Wentworth By the Sea

Husdyr er velkommen på dette 161-roms hotell i Portsmouth, New Hampshire, som handler om en 15-minutters kjøretur fra Kittery. Mer enn et århundre gammel, har dette hotellet gjennom en komplett restaurering, og det blander nå den gamle verden med up-to-date bekvemmeligheter. Tren på treningssenteret og svømme enten i oppvarmet innendørs eller utendørs svømmebasseng, eller dra til havet, som ligger i nærheten. Dra nytte av stedets forretningssenter. Spis i Wentworth Dining Room eller ta en drink og et lett måltid i Roosevelts Lounge. Bo i rommet ditt med en rekke fasiliteter, inkludert Internett-tilgang og badekåper. Når du bestiller, kan du be om hotellets vilkår på dyr som er tillatt.

Homewood Suites by Hilton Portsmouth

Ca 15 minutter fra Kittery er dette langtidsopphold i Portsmouth. Prøv lykken på Hampton Beach Casino Ballroom, ta i en forestilling på Portsmouth Music Hall eller ta med familien til Wild Kingdom i York, alt bare noen få miles unna. Din suite vil ha et fullt utstyrt kjøkken og to flatskjerm-TVer. Det er også en egen forretningssenter, en myntbetaling, et treningssenter og et svømmebasseng. Ta med ditt kjæledyr som veier under 75 lbs. og betale en engangsavgift refunderbar avgift på $ 100 (som i 2011).

Coachman Inn

Bo på 43-room Coachman Inn og du vil være rett over gaten fra Kittery Outlet Mall. Du vil også være minutter fra havet i York samt sentrum Portsmouth, som er full av historie. Start hver dag med en gratis kontinental frokost og ta en dukkert i utendørsbassenget. Rommene har fasiliteter som en TV med filmkanaler og data-porter for å komme inn på Internett. Det finnes rom som er avsatt til kjæledyret ditt, og det er en kostnad for denne tjenesten.

Anchorage Inns & Suites Portsmouth

The Anchorage Inns & Suites Portsmouth ligger fem miles fra Kittery, tre miles fra Portsmouth Naval Shipyard og to miles fra Pease International Airport. Svøm i det oppvarmede innendørsbassenget, trene i treningsstudio og nyte en gratis kontinental frokost hver morgen. Resepsjonen er åpen 24 timer, og rommene har mange fordeler, for eksempel lokale ringer og Internett-tilgang. Du kan ta med kjæledyret ditt uten kostnad.

Related Posts