Hoteller i nærheten av Galleria i Houston, Texas

October 6 by admin

Hoteller i nærheten av Galleria i Houston, Texas


Som den fjerde største kjøpesenteret i USA, The Galleria i Houston, Texas, ikke bare hus 375 restauranter og butikker, men det inkluderer også en skøytebane, tre kontor tårnene og to hoteller. The Galleria imot nesten 25 millioner besøkende i året, og har blitt stadig mer populært som turistmål ledende andre hotellkjeder å etablere sin tilstedeværelse rundt kjøpesenteret omkrets også.

Westin Galleria

Hver av Westin Galleria 487 rommene har en balkong hvor du kan gå ut og nyte utsikten over sentrum av Houston. Med 19 møteplasser, Westin Galleria velkommen regelmessig forretningsmenn og business, og alle rommene gir ytterligere rom med en full arbeidsområde med skrivebord og ergonomiske stoler. Trening rommet er åpen 24 timer i døgnet for å imøtekomme travle eller uvanlige tidsplaner, og hotellet har to restauranter: Daily Grill og Zucchinis Farm-to-market. Gjestene på Westin Galleria får også en velkomstpakke som inkluderer en Passport til Shopping pass som gir rabatter på 30 butikker i kjøpesenteret. Siden hotellet ligger sentralt, gir det nesten direkte tilgang til en rekke forskjellige butikker som Apple, Aldo Tilbehør, Bath and Body Works og mange andre.

Westin Oaks

Den 18-etasjers Westin Oaks Hotel har 406 rom, noe som gjør det mindre enn sin søster hotellet, Westin Galleria, til tross for utstillingsvindu samme generelle design og generelle innkvartering. Det huser Shuckers Sports Bar, som arrangerer "stresse (SM)" hver natt for gjester av begge Westin hoteller som ønsker å sosialisere med andre gjester. hotellet i tillegg til tradisjonell trening rom, og har også en utendørs joggeløype. The Westin Oaks ligger i ytterkanten av kjøpesenteret, i nærheten av Neiman Marcus, som gir den ekstra privatliv. Noen av de nærmeste butikkene er Billy Reid, Johnny Dang, Marc Ecko og Shuckers. Det er enda et uttak til skøytebane på den aller nederste etasje.

Doubletree Guest Suites

Den 380-room Doubletree Guest Suites Houston Galleria ligger rett over gaten fra Macys på The Galleria, og gir enkel tilgang til hele Galleria opplevelsen. Alle rommene er utstyrt med komplett kjøkken og konge senger. Hotellets restaurant, McKinley s Bar & Grille, serverer amerikansk mat, og det er også en mesanin bar på stedet. Hotellet gjør bruk av sin utendørs plass, og tilbyr et basseng og spa og en privat gårdsplass, som brukes til bryllup, mottakelser eller generelle sammenkomster.

Hotel Indigo Houston

Hotel Indigo Houston er mindre enn mange av sine lokale kolleger med bare 131 rom. Det ligger et halvt kvartal unna Galleria på Hidalgo Street, og har spa-lignende innredning som fremhever detaljer, som erstatter tradisjonelle teppe med parkett og vedta et fargevalg av kule greener og blues. Indigo tilbyr syv spesielle reservasjons pakker som inkluderer ekstra overnatting som middag på hotellet Golden Bean Café og en film på rommet ditt, pizza levering eller et wienerbrød frokost hver morgen. For business-minded gjester, det er trådløs tilgang på hotellet og to datamaskiner i lobbyen.

Related Posts