Hoteller i nærheten av East Rockland Key, Florida

May 11 by admin

East Rockland Key, Florida er en øy på den nedre delen av Florida Keys. Det er ikke noen hoteller på øya, men det er nok av alternativer bare minutter unna i Key West, som har attraksjoner som Ernest Hemingway Home & Museum, Harry S. Truman Little White House, og Duval Street, som er kjent for sin natteliv.

Casa Marina Resort

Casa Marina Resort er ca 2,1 miles fra sentrum av East Rockland Key. Denne historiske feriestedet ligger på en 1100-fots privat strand i Key West. En full-service massasjestudio, to utendørs oceanfront bassenger, og et treningssenter er bare noen få tjenester og fasiliteter som tilbys. Vannsportsaktiviteter og leie er tilgjengelig for aktive gjester, kun få meter fra feriestedet. Spisemuligheter inkluderer en utendørs grill som serverer frokost, lunsj og middag; en lobby bar; og en kaffebar. Rommene varierer fra standard rom til to-roms suiter. Alle rommene har flatskjerm-TV, dokkingstasjon for iPod, kompakte kjøleskap og øya eller stranden.

Hyatt Beach House Resort

Hyatt Beach House Resort ligger i Key West gamleby-distriktet, ca 0,8 miles fra sentrum av East Rockland Key. Disse 74 bolig-stil enheter er en blokk fra Duval Street og to kvartaler fra Mallory Square, i hjertet av sentrum Key West. Resort rom inkluderer to-roms, to-bad enheter; et fullt utstyrt kjøkken med separat spisestue; og et boblebad spa. Andre rom rom inkluderer en vaskemaskin og tørketrommel i hver enhet og gratis internettilgang via Wi-Fi. Aktiviteter er begrenset på dette feriestedet, men du kan nyte en privat strand, et utendørs boblebad og et lagunebasseng.

Inn at Key West

Dette intime, 106-room resort gjennomgikk en $ 7 millioner renovering i september 2008 for å inkludere perks og bekvemmeligheter vil nyte. Rommet overnatting på Inn på Key West har 42-tommers plasma-TV, gratis Internett-tilgang, deluxe bad og kjøleskap på rommet. Resort inkluderer utendørsferskvannsbasseng, en utendørs boblebad, bassengbar tiki bar og et treningssenter med utsikt over havet. Velvære åpen kafé serverer frokost og lunsj hver dag med massevis av fersk sjømat på menyen.

Quality Inn Key West

Quality Inn Key West ligger 0,8 miles fra East Rockland Key, som ligger på nordspissen av Key West. Dette 100- rom, to-etasjers hotellet tilbyr sine gjester gratis deluxe kontinental frokost hver morgen og gratis trådløst Internett i alle rom. Andre hotellfasiliteter inkluderer et stort utendørsbasseng med solterrasse og vaskeritjenester for gjestene. Alle rommene har to dobbeltsenger, drivved-ferdig møbler og safe på rommet. Dette hotellet har ikke egen restaurant på stedet, men det er flere steder å spise i nærheten, inkludert TGI fredagens, In Kahoots, og Wrecker 's Bar and Grill.

Related Posts