Hoteller i nærheten av Cudjoe Key, Florida

November 23 by admin

Cudjoe Key, Florida, er en del av klyngen av øyer utenfor kysten av Florida kjent som Florida Keys. Cudjoe Key har ingen hoteller, men det er losji tilgjengelig i andre former. Hoteller surround Cudjoe Key på de nærliggende øyene. Mange av disse hotellene tilbyr spesielle incentiver for bryllupsreisende og dem som feiret bryllupsdagen deres.

Florida Keys Cottages

Floriday Keys Vacation Cottages tilbyr full størrelse feriehjem for de som bor i mer enn en uke i Cudjoe Key. Dette selskapet tilbyr flere eiendommer over hele øya. Hver hytte har et fullt utstyrt kjøkken, kupong for lokale matbutikk kjøp, senger og sengetøy, og gratis toalettartikler. Internett er tilgjengelig for en ekstra avgift. Alle hyttene har sentral varme og air condition løsninger for å holde beskyttere komfortabel. De fleste av disse hyttene er langs fjæra. Beachfront egenskaper er tilgjengelig for en ekstra avgift. Noen hytter tillate kjæledyr, men gjestene må nevne det når du gjør reservasjonen. Eiendommen kan ta imot grupper på opp til 36.

Florida Keys Cottages

50 Cruikshank Lane

Cudjoe Key, FL 33042

305-745-1990

123floridakeys.com

Moon Over Paradise

Moon Over Paradise er et enkelt bolig leies ut på uke-til-uke basis. Gjestene må klare perioder med lengre perioder enn en måned før reservere hjemmet. Dette hjemmet har plass til opptil 16 personer. Huset er på 2 dekar, hvorav noen er en privat strand foran hjem. Huset har en velholdt hage med ananas, stjerne frukt, papaya og mango vokser i gården. Cudjoe Gardens Marina tilbyr en gratis båt lansering og trekke ut per dag for gjester på Moon Over Paradise. Huset er fullt møblert for å passe alle gjestenes behov. Handikappede tilgjengelighet er begrenset til første etasje, og bare med forutgående varsel.

Moon Over Paradise

125 Colson Drive

Cudjoe Key, FL 33042

954-302-2822

keywestvacation.us

Sugar Loaf Lodge

Sugar Loaf Lodge er i Sugarloaf Key, som er ca 5 miles fra Cudjoe Key, Florida. Dette hotellet med kjæledyrvennlig krever ikke gjestene å nevne dyr i løpet av bestillinger, men gjestene må nevne dem under innsjekking. En restaurant som serverer sjømat, biff og pizza er tilgjengelig på eiendommen til serverer frokost, lunsj og middag hver dag. En ferskvann, utendørs oppvarmet svømmebasseng og saltvanns utenfor kysten av feriestedets private strand er tilgjengelig hele året.

Sugar Loaf Lodge

17001 Overseas Highway

Sugarloaf Key, FL 33042

305-745-3211

sugarloaflodge.net

Related Posts