Hoteller i nærheten av Cliff House i San Francisco

October 14 by admin

Hoteller i nærheten av Cliff House i San Francisco


The Cliff House er stedet for to sjømatrestauranter på klippene nord for Ocean Beach i San Francisco. Det opprinnelig åpnet i 1863, selv om det har endret utseende flere ganger siden da, på grunn av branner og oppussing. The National Park System kjøpte Cliff House i 1977, og det er nå en del av Golden Gate National Recreation Area.

Sutro Historic District

The Cliff House er i Sutro Historic District nordvest i San Francisco, oppkalt etter tidligere ordfører, Adolph Sutro, som kjøpte Cliff House i 1883 etter å bygge et herskapshus med utsikt over Cliff House grounds. Besøkende til distriktet kan se Sutro Heights Gardens, åpnet for publikum av Sutro i 1880, og etter en periode med nedgang, er igjen en bemerkelsesverdig sted for turister. Sutro også bygget Sutro Baths på tre dekar under Cliff House. Den glasskabin badehus var stor nok til å romme 25.000 svømmere med seks saltvannssvømmetanker. Det hadde private garderober, en arkade og restauranter. Bygningen brant i 1966, men ruinene er synlig fra Cliff House. Et kamera obscura, et lite kamera-formet bygning som bruker en stor linse og speil for å ta bilder fra utsiden og projisere dem inne, ligger på eiendommen til Cliff House.

Stanyan Park Hotel

Den Stanyan Park Hotel er et restaurert viktoriansk hotell like øst for Golden Gate Park og omtrent fire miles sørøst for Cliff House. Hotellet, som er oppført i det nasjonale registeret over historiske steder, har vært i drift siden begynnelsen av det 20. århundre og dets 36 rom er innredet for å gjenspeile epoken der hotellet åpnet. Bygningen har tre etasjer, og noen av rommene har utsikt over parken. Et on-site spisesalen serverer kontinental frokost hver morgen, og noen av suitene har et fullt utstyrt kjøkken. Hotellet er også mindre enn en mil fra restauranter og barer i Haight-Asbury distriktet, som Magnolia Gastropub & Brewery og tapas restaurant, Cha Cha Cha. Hotellets gjester er innen gangavstand fra lokale attraksjoner som de Young Museum, Japanese Tea Garden og California Academy of Sciences.

Casa Loma Hotel

Casa Loma Hotel ligger 5 miles øst for Cliff huset i nabolaget Alamo Square, som er kjent for de Painted Ladies, en rad med lyst malte viktoriansk overfor Alamo Square Park. Den tre-etasjers hotellet ligger i en viktoriansk bygning med 48 rom og felles bad for gjestene i hver etasje. Det er ingen restaurant på stedet, men gjestene har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken. Hotellet ligger to miles fra de mange butikkene, barene og restaurantene i Union Square og en halv mil fra Hayes Valley, et moderne nabolag med butikker, kunstgallerier og restauranter som den fransk-italienske Absinthe Brasserie og Bar, og den kubanske restaurant , Laurel.

Edwardian San Francisco Hotel

Ligger seks miles øst for Cliff House ble Edwardian San Francisco renovert i 2008 og har rom i europeisk stil og fire separate gjestesalonger. En vin bar på stedet serverer norske og importerte viner, samt mat fra Middelhavet. Hotellet ligger ved siden av en shuttle stopp for den historiske Muni Metro, som benytter byens renoverte 20. århundre trikker. Shuttle stopper inkluderer Fishermans Wharf, Union Square og Castro District. Hotellet ligger også innen gangavstand fra Performing Arts District, antikvitetsbutikker, restauranter som Espetus Churrascaria Brazilian Steakhouse og kaffebar, Caffe Trieste. Hotellet tilbyr også rundtur flyplasstransport.

Related Posts