Hoteller i nærheten av Barnemuseet i Denver

August 3 by admin

I det kulturelle hjertet av downtown Denver, er barnemuseet rettet mot å hjelpe barn å lære gjennom lek. Museet har et bredt utvalg av interaktive utstillinger, og tilbyr en helårig program av pedagogiske arrangementer. Gitt sin sentrale beliggenhet, er museet bare en kort gangavstand fra en rekke hoteller, bør betyr besøkende kunne finne innkvartering som passer deres smak og budsjett.

Ramada Denver Midtown

Beliggende i nedre bydel lokalt kjent som LoDo, er Ramada Denver Midtown i gangavstand fra barnemuseum. Gjester kan nyte et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert gratis høyhastighets Internett-tilgang, gratis lokale samtaler, vaskeri, en widescreen-TV, kaffetrakter og strykebrett og jern i alle rom, og gratis nattlig drikker. I tillegg har hotellet også et eget trimrom, sesongbasert utendørsbasseng og et par ballsaler. Dyr er tillatt å bo for en ekstra avgift.

I tillegg til barnemuseet, attraksjoner ligger bare en kort spasertur fra hotellets lobby inkluderer Denver Performing Arts Center, Denver kunstmuseum og Colorado Convention Center. I tillegg er en rekke fotturer, sykling og jogging stier er bare en halv mil unna.

Crown Plaza Downtown Denver Hotel

Ligger på Glenarm Place i hjertet av downtown Denver, er Crown Plaza Hotel godt plassert for tilgang til en rekke turistattraksjoner, inkludert barnemuseum. Gjestene er i stand til å gjøre bruk av et innendørs treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng, samt in-house Off Sixteenth Restaurant og The Place Lounge bar. Andre fasiliteter inkluderer gratis høyhastighets Internett-tilgang og parkering på stedet, mens alle de 364 rommene og suitene er utstyrt med en rekke forretningsorientert fasiliteter, inkludert spesielle arbeidsområder og taleposttjenester.

Hotellet er stolt av sin miljøvennlighet, etter å ha slått seg sammen med en lokal organisasjon for å oppveie sine karbonutslipp, mens forretningsgjester er også i stand til å gjøre bruk av 7000 kvadratmeter med møteplasser i hjertet av Mile High City.

Hotel VQ

The Hotel VQ har 169 rom i en downtown Denver Skyrise, slik at gjestene kan nyte utsikten over byen. Fasiliteter inkludert i prisen på rommet inkluderer gratis høyhastighets Internett-tilgang, bruk av utendørs sesong oppvarmet basseng, et selvbetjent forretningssenter og en state-of-the-art treningssenter. I tillegg er VQ Hotel har også en egen Skybox Grill og Sports Bar, som tilbyr god mat komplett med skyline utsikt over sentrum av Denver.

Hotellet tilbyr sine gjester gratis transport til forretnings- og fritids attraksjoner innenfor en tre kilometers radius, med lokale høydepunkter som Denver Art Museum, barnemuseet og Invesco Field, hjemmebanen til Denver Broncos fotballag.

The Oxford Hotel

Oxford Hotel fakturering seg selv som en "sofistikert skjult" i midten av downtown Denver, tilbyr europeisk boutique-stil, bare minutter fra Barnas Museum og en rekke andre severdigheter. Hotellet ble grunnlagt i 1891, og tilbyr en rekke moderne bekvemmeligheter, med alle sine rom som er utstyrt med trådløs Internett-tilgang, stereoanlegg og iPod-dokkingstasjon og plasma-TV. Gjestene er også i stand til å gjøre bruk av et bad butler service, samme dag vaskeri, et spa, salong og treningssenter og et spesialisert forretningssenter.

I tillegg til å tilby sin egen Cruise Room Martini Bar og McCormick fisk hus, er Oxford Hotel ligger midt i dusinvis av spise og drikke etablissementer, samt en rekke kulturelle attraksjoner. Husdyr er tillatt og gjestene kan nyte en komplementær Lincoln Town bil til steder innenfor en to kilometers radius av hotellets lobby.

Hotel Teatro

Ligger tvers over veien fra Denver Center of Performing Arts, og bare en kort spasertur fra byens barnemuseum, Hotel Teatro plasserer seg i "luksus boutique" enden av markedet. Teatro kåret som en av Travel + Leisure Magazine Top 500 hoteller i verden i 2010, har 100 nonsmoking rom. Alle disse har utsikt over downtown Denver og 12 meters takhøyde og er innredet med moderne art deco møbler, mens en-suite badene har indonesiske marmor og sandstein overflater.

Det kjæledyrvennlige hotellet har også to restauranter for gjestene å nyte. I tillegg er en in-house concierge teamet er i stand til å gi råd om lokale attraksjoner og imøtekomme enhver rimelig anmodning.

Related Posts