Hoteller i nærheten av Ballston Center, New York

March 8 by admin

Ballston Center er en grend av Ballston Spa i Saratoga County, New York. Jo større område av Ballston ble grunnlagt i 1763, og som i 2000 census, hadde 8,729 mennesker som bor i sine 30 square miles. Ballston Spa er fylket sete for Saratoga County.

Hyatt Place Saratoga / Malta

Hyatt Place Saratoga / Malta ligger i Malta, New York, omtrent en 12-minutters kjøretur fra Ballston Center. Det er også bare minutter fra Albany Airport, Albany og Saratoga Springs. Hotellet har en rekke gjesterom alternativer tilgjengelige, hver med en Hyatt Grand Bed, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi i rommet. Hotellet tilbyr også en gratis kontinental frokost hver dag, innendørs svømmebasseng, room service, en datamaskin og gratis parkering. Det er en Bakery Cafe, som serverer Starbucks-kaffe, førsteklasses øl og vin, på stedet. Bilder, en virtuell tur, priser og booking kan gjøres gjennom Hyatt hjemmeside.

Fairfield Inn & Suites Saratoga Malta

Fairfield Inn & Suites Saratoga Malta ligger også i Malta, New York, om en 12-minutters kjøretur fra Ballston Center. Som Hyatt det er i nærheten av Albany, Albany og Saratoga Springs. Hotellet er fire etasjer høy med 114 rom som er tilgjengelige og 200 kvadratfot med møteplasser. Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV og gratis trådløst internett. Hotellet har en gratis kontinental frokost hver dag samt vaskeri på stedet, og en tilgjengelig tjeneste for matvareinnkjøp. Alternativene rom inkluderer rom med en king-size seng eller to doble size-senger, studioer med en king-size-seng og sovesofa eller to dobbel-size-senger og en sovesofa. En to-roms suite er også tilgjengelig. Fairfield Inn & Suites Saratoga Malta er et røykfritt og pet-free anlegget.

Medbery Inn and Spa

Medbery Inn and Spa ligger i Ballston Spa, New York en omtrent syv minutters kjøretur fra Ballston Center. Det er et historisk gjestgiveri med 11 rom og suiter tilgjengelig. I rommet finner du en California Queen seng, gratis Internett-tjeneste, en kaffetrakter og hårføner. Mini-suiter med boblebad er tilgjengelig. Gjester til vertshuset tilbys gratis mineral bad per to-natt forespørsel, begrensninger gjelder. Hver morgen serveres frokost på hotellets San Souci Parlour Room. En full-service salong og spa er også på stedet for gjester som ønsker å slappe av og bli bortskjemt.

The Apple Tree Inn

The Apple Tree Inn ligger i den historiske bydelen Saratoga Springs, New York om en 21-minutters kjøretur fra Ballston Center. Gjestgiveriet tilbyr frisk frukt og Tassimo Hot Beverage System i alle rom. Frokost serveres hver morgen og private middager er tilgjengelig på forespørsel. The Apple Tree Inn er et røykfritt eiendom og kjæledyr kan bli innkvartert avhengig av bestillinger.

Related Posts