Hoteller i Middle Torch Key, Florida

April 13 by admin

Hoteller i Middle Torch Key, Florida


Ligger i Florida Keys, er Middle Torch Key en øy omgitt av Stillehavet og sitter like utenfor kysten av staten. Mens hotellopphold er plassert på øya, flere moteller og alpinanlegg er tilgjengelig over hele Florida Keys. Reisende til området har tilgang til strender, sammen med en mulighet til å se delfiner og fisk, og delta i vannsport.

Little Palm Island Resort & Spa

The Little Palm Island Resort & Spa tilbyr en rekke private suiter som sitter like ved stranden. Fasiliteter inkluderer et lagunebasseng, seiling charter, vannsport og waverunner utleie. Du kan besøke sommerfugl- og naturreservat, og Sunset Pier. Spisealternativene på stedet inkluderer private, romantiske middager for to. Et spa er også tilgjengelig der gjestene kan få ansiktsbehandlinger, manikyr og pedikyr og kroppsinnpakning.

Dolphin Marina and Cottages

Losji på Dolphin Marina and Cottages plass til alt fra to til seks gjester, og alle rommene er fullt møblert med kjøkken og verandaer. Anlegget har også en marina hvor gjestene kan forankre sine båter eller fiske. Båtutleie er tilgjengelig for de som ønsker å fiske, dykke eller snorkle. Andre severdigheter i området er Mel Fisher Maritime Heritage Museum, den sørligste punkt og Key West Aquarium.

Big Pine Key Motel

The Big Pine Key Motel, som ligger bare fem miles fra Middle Torch Key, har 32 rom, sammen med et svømmebasseng. Motellet er omgitt av dykke butikker, marinaer og båtliv charter. Det er en restaurant ved siden av motellet hvor gjestene får rabatt på alle måltider etter viser sine romnøkkelen. Ernest Hemingway House, Great White Heron Wildlife Refuge og Looe Key National Marine Sanctuary er severdigheter som ligger i området.

Old Wooden Bridge Guest Cottages and Marina

The Old Wooden Bridge Guest Cottages and Marina har 14 rom og tilbyr en marina, drivstoff dock og butikk på stedet. Gjestene kan også benytte svømmebassenget, og severdigheter i området inkluderer Dolphin Research Center, Key West Kite Boarding og Key Deer Refuge. Bahia Honda State Park er fem minutter unna, og reisende til området kan nyte stranden, gå, sykle, fiske og delta i vannsport.

Related Posts