Hoteller i Gamlebyen Sacramento

July 19 by admin

Old Sacramento har eksistert nesten siden oppdagelsen av gull ved Sutter i Mill i Sierra Nevada-fjellene i 1849. Den sjarmerende 19. århundre arkitektur og historisk betydning for gullrushet og til California politikk har gjort det et nasjonalt historisk landemerke. For alle som er interessert i Californias historie-eller for alle som skjer for å gjøre forretninger i området-Old Sacramento er et førsteklasses sted å være, med en håndfull av interessante og utestående hoteller å velge mellom.

Delta King

Dette hotellet flyter på vann. Ligger i en gammel elvebåt som nå permanent fortøyd, tilbyr Delta King alle moderne innkvartering du forventer i et luksushotell, inkludert høyhastighets Internett, HD-TV og upfront utsikt over Sacramento River og den historiske gamlebyen. Mange museer, parker, restauranter og butikker ligger innen gangavstand fra lekter, slik at du kan aldri bli lei, enten på land eller på. Statsforsamlingen ligger også i umiddelbar nærhet til hotellet.

Delta King

1000 Front Street

Sacramento, CA 95814

800-825-5464

deltaking.com

Embassy Suites Sacramento - Riverfront Promenade

The Embassy Suites ligger i nærheten av to museer-Crocker kunstmuseum og California statlige jernbanemuseum. Den ikoniske Sacramento Tower Bridge, som sitter over Sacramento River, ligger også i nærheten. Fasiliteter inkluderer treningsfasiliteter, et innendørsbasseng og spa, trådløs Internett-tilgang og shopping på stedet. Selve hotellet er også utnevnt pent, med frodig vegetasjon hele.

Embassy Suites Sacramento

100 Capitol Mall

Sacramento, CA 95814

916-326-5000

sacramento.embassysuites.com

The Citizen Hotel

Selv om dette firestjerners hotellet ligger teknisk sett ikke i Old Sacramento riktig, det er innen gangavstand. Beleilig beliggenhet ved flyplassen, historiske guvernørbolig og State Capitol, The Citizen Hotel er et moderne ferie pyntet med de nyeste trendene innen teknologi og luksus. Den har en ballsal, et konferanserom, en fin restaurant og mediebibliotek. Hvis du tilfeldigvis er i byen på en spesiell anledning, har hotellet en rekke bryllupstjenester og verter mottakelser av ulike størrelser. Rommene er store og er utstyrt med minibar, gratis aviser og hypoallergenisk sengetøy. Røykere pass-alle rommene er røykfrie.

The Citizen Hotel

926 J Gate

Sacramento, CA 95814

800-238-0767

jdvhotels.com/hotels/sacramento/citizen/

Related Posts