Hoteller i Delta, Canada

February 9 by admin

Hoteller i Delta, Canada


Delta, British Columbia, er faktisk består av tre separate townships: Nord Delta, Tsawwassen, og Ladner. Mye av Delta er jordbruksareal samt territorium som tilhører Canadas First Nations folk. Selv om det er best kjent av lokalbefolkningen som "veien til fergen," besøkende bruke tid på George C. Reifel Migratory Bird Sanctuary. Shoppere liker også å besøke butikkene opererer ut av gamle Victorians. Hotellopphold tendens til å bli gruppert langs fergerute, ved Highway 9, og i nabokommuner.

Delta Town and Country Inn

Denne beskjeden bolig krav til berømmelse er dens tennisklubb. Medlemskap i byen og fylke Tennis Club blir tilbudt, men hotellets gjester kan bestille domstol ganger og bruke bassenget og treningsrommet. Delta Town & Country Inn har utsikt over British Columbias fjellene fra noen av rommene. Andre har utsikt over bassenget og tennisklubben området. Med mange gavler tre-etasjers strukturer med viktorianske lysarmaturer, er denne eiendommen en blanding av gammelt og nytt.

Beliggenhet, like ved Highway 9, gjør det til et utmerket valg for reisende på vei for en tidlig morgen fergen ut av Tsawwassan eller for å tilbringe dagen i Vancouver sentrum, en tretti minutters kjøretur. En innovativ tjeneste er den Fax-A-Lunch program. Restauranten på stedet tilbyr catering for kontor lunsjer og fester. Hotellets gjester i byen for forretninger kan sende en faks til eiendommen, og lunsj vil bli levert til sine kontorer.

Delta Town and Country Inn

6005 Highway 17 (på Highway 99)

Delta, BC V4K 5B8 Canada

+ 1-604-964-4404

deltainn.com

Best Western King George Inn & Suites

Bare tre miles vest for Delta sentrum, er Best Western King George Inn & Suites en 71-room lave eiendom som passer for familier og forretningsreisende. For en beskjeden pris gjestene kan benytte seg av et innendørs svømmebasseng og boblebad, treningssenter, og høyhastighets Internett-tilgang. Frokost er inkludert i prisen, servert i en kafé-stil spiseplass ved siden av lobbyen. Kalamar Family Restaurant, som tilbyr kanadiske fare, og Villa Verdi italienske restauranten er over gaten. Det finnes flere andre restauranter innen en mile på hotellet, inkludert Red Robin, The Pantry, og Central City Brewing Company. Rabatter tilbys til eldre og AAA og CAA medlemmer.

Best Western King George Inn & Suites

8033 King George Blvd.

Surrey, BC V3W 5B4 Canada

+ 1-604-502-9000

bestwesternbc.com

Beach Grove Motel

The Beach Grove Motel har moderate priser og er innen gangavstand fra Boundary Bay Park. Gjøre litt av fugletitting her eller ta en spasertur langs stranden. The Beach Grove Golf Club er bare noen kvartaler unna og hendig hvis du ønsker å spille en runde eller to. Denne egenskapen gjør en god overnatting for BC Ferries siden det er bare en ti minutters kjøretur til terminalene.

Shoppere kan finne gode kjøp på Tsawwassen Town Centre Mall, samt et utvalg av restauranter, gatekjøkken og dagligvare kjedene. Det er en liten eiendom, bare 35 rom i to etasjer - men de heldige nok til å være på den andre etasje får å overse vannkanten.

Beach Grove Motel

5921 12th Ave.

Tsawwassen, BC V4L 1C6, Canada

+ 1-604-943-2632

beachgrovemotel.com

Related Posts