Hoteller i Battle Ground, Washington

January 9 by admin

Hoteller i Battle Ground, Washington


Battle Ground er en 3,6 kvadratmil by som ligger i delstaten Washington. Byen er vert for samfunnet arrangementer gjennom hele året, inkludert slaktedager, parader, karneval og en chili kokk-off. Når du reiser til Battle Ground, er ett hotell i byen, sammen med diverse andre en kort kjøretur unna.

Best Western Battle Ground Inn & Suites

The Best Western på West Main Street er det eneste hotellet som ligger innenfor Battle Ground.This AAA-godkjent 3-diamant Best Western har alle rom med fjellutsikt, med spesiell log seng rammer og hytte dekorasjoner innenfor VIP VIP-rom. Eiendommen er tre miles fra Battleground Lake og tre miles fra Clark County messeområde. Lokale restauranter inkluderer Fatty Patty, Rocky og Leonardos alle innen en mil fra hotellet.

Healing Qui Inn

Ligger en kort kjøretur fra I-5, er Healing Qui Inn syv miles unna sentrum Battle Ground. The Inn tilbyr fem forskjellige rom, med fokus på et aspekt av velvære, som alle er skapt for å være miljøvennlig. Du kan ta del i de daglige medisinske quigong behandlinger, klasser og øvelser som Vertshusets hjemmeside antyder forbedrer generell helse og øker blodsirkulasjonen. The bed and breakfast inn gir et sunt, velbalansert morgenmåltid, et begrenset bibliotek og et naturskjønt område foran Inn som er vert turtelduer bluebirds og andre dyr.

Heathman Lodge

Den Heathman Lodge er en miljø forsiktige og ligger i Vancouver, åtte miles fra sentrum Battle Ground. Hytta var Washington State Recycling foreningens 2010 Forretnings Generator gjenvinnere av mottakeren the Year award gjennom bruk av lokale økologiske produkter i anlegget, og være ledende innen bærekraftig praksis. De fleste suitene i anlegget gir en privaten område, en gasspeis, badekar med boblebad og en våt bar. Spesialdesignet virksomhet nivå rom i fjerde etasje er utstyrt med Tempur-Pedic sengetøy, en eksklusiv frokost område, og treningsutstyr levert til rommet på forespørsel. DeLuxe har sin egen restaurant, The Hudson Bar & Grill, som serverer frokost, lunsj og middag, med en meny laget eksklusivt for hotell av kjøkkensjef Ray Delgado.

Red Lion Hotel at the Quay

The Red Lion Hotel at the Quay er et Riverfront Hotel, som ligger 12 miles fra sentrum av byen Battle Ground, en kort kjøretur fra I-5. Rommene og suitene på Red Lion overse Columbia River og har Waterfront Renaissance Trail ligger rett bak hotellet. The Pacific Grill og Chowder House er hotellets restaurant, med utsikt over kaien og river med gulv-til-tak-vinduer, og er åpen for frokost, lunsj og middag. The Quay Bar ligger ved siden av hotellet, også med utsikt over elven, og er utstyrt med et biljardbord og levende underholdning om kvelden.

Related Posts