Hoteller Haunted Seattle-området

November 1 by admin

Hoteller Haunted Seattle-området


Seattle er en stor havn i Pacific Northwest ligger på en halvøy mellom Lake Washington og Puget Sound. Området er kjent for flere ting, blant dem en 24-dagers internasjonal film festival, Grunge musikk scene, mange tech selskaper og, selvfølgelig, Space Needle som dominerer skyline. Men byen og området rundt er også hjem til flere hoteller som mange hevder er hjemsøkt, og dermed gi en grunn for eventyrlystne out-of-towners å gjøre Seattle en stopp på deres ferie reiserute.

Panama Hotel

Denne tre-etasjers rød murstein Hotellet ble bygget i 1910 av den japanske arkitekten Sabro Ozasa i hjertet av Seattles Historic International District. Ryktene florerer om at bygningen er hjemsøkt av spøkelser av japanske innvandrere, med en rekke rapporter om dører slamming, vinduer risting, mystiske fotspor og selv premonitions 1920 kledde menn og kvinner snakker til hverandre. Gjestene kan nyte en gratis kontinental frokost, daglig stuepike og en sentral salong, med parkering i nærheten og lett tilgang til sentrum er vell av butikker, restauranter og underholdningssteder. En super vennlig personale er også tilgjengelig for å hjelpe reisende å navigere i området og få mest mulig ut av oppholdet. Rommene er sjarmerende og utsmykket med gamle møbler, treverk og valg av en eller to dobbeltsenger med ull sengetøy.

Panama Hotel
650 1/2 South Main Street
Seattle, WA 98104
(206) 223-9242
panamahotelseattle.com

Mayflower Park Hotel

Plassert i hjertet av byen er dette historiske hotellet ble bygget i 1927, har en ideell beliggenhet i nærheten av lokale attraksjoner som Space Needle, Seattle Waterfront og Pike Place Market. En rekke gjester har rapportert forstyrrelser i rom 1120, med rykter om at det er gjenferdet av en gammel mann som pleide å bo i sjette etasje, selv om hotellets eier hevder han er vennlig og egentlig ikke bry folk. Hotellet har resepsjonsskranke betjent parkering, samme dag vaskeri, valutaveksling, state-of-the-art treningsrom, gratis avis og gratis vin resepsjonen hver onsdag kl 16:30 I tillegg seks forskjellige selskaps / møterom er tilgjengelig for forretningsreisende eller for store gruppebegivenheter. On-site spisemuligheter inkluderer en middelhavsstil restaurant som serverer tre måltider om dagen, en cocktail lounge og 24-timers romservice. De romslige rommene har en flatskjerm kabel-TV, elektronisk safe, kaffetrakter, hårføner, strykejern med strykebrett, luksuriøse badekåper og gratis trådløs Internett-tilgang. Alle rommene er røykfrie.

Mayflower Park Hotel
405 Olive Way
Seattle, WA 98101
(206) 623-8700
mayflowerpark.com

Thorne Castle Inn

Denne flotte bed-and-breakfast ble bygget i 1911 for å ligne en gammel engelsk herregård. Det ligger ca 30 minutter sør for større Seattle hovedstadsområdet, som gir enkel tilgang til lokale attraksjoner som Lakewood Gardens og Washington State History Museum. Hotellet ble omtalt i Stephen Kings 2002 mini-serien "Rose Red" og er rutinemessig besøkt av paranormale etterforskere ivrige etter å fange bevis for åndene så mange gjester hevder å ha sett. Fasiliteter inkluderer en frodig flerårig hage, utendørs terrasse og privat innsjø for båtliv, fiske og bading, samt ping-pong, plen spill, bibliotek og DVD-utleie. Gratis frokost serveres hver morgen, som kan bli levert rett til rommet eller nytes i spisesalen. Alle rommene er smakfullt innredet og har kabel-TV, DVD-spiller, kaffetrakter, mini kjøleskap, mikrobølgeovn, telefon og trådløs Internett-tilgang. Dessuten er nødvendig å forhåndsbestille.

Thorne Castle Inn
8601 N. Thorne Lane South
Lakewood, WA 98498
(253) 584-4393
thornewoodcastle.com

Related Posts