Hotell på Long Boat Key, Florida

December 10 by admin

Hotell på Long Boat Key, Florida


Longboat Key ligger i den sørøstlige delstaten Florida. Det er en by som er en del av både Sarasota og Manatee fylker på statens sentrale vestkyst. Longboat Key er nær bemerkelsesverdige attraksjoner i området, som for eksempel Lake Manatee State Park, Anna Maria Island og De Soto National Memorial. For de som ønsker å besøke Longboat Key, er det ulike hoteller for å vurdere.

Turtle Crawl Inn

The Turtle Crawl Inn er en laid-back og rimelig stranden hotell som er omgitt av myke, hvite sanden. Det ser på den naturskjønne delen av Mexicogolfen. Gjestgiveriet tilbyr mange forskjellige typer boenheter, som spenner fra vanlige hotellrom til romslige ett soverom condominiums og bortgjemte villaer. Alle enhetene er utstyrt med funksjoner, for eksempel TV, DVD og trådløs Internett-tilgang. Mange har også terrasser eller balkonger. Noen andre høydepunkter inkluderer en felles badebasseng, privat strand, shuffleboard domstol, grillplass, vaskeri og putting green.

Turtle Crawl Inn

4235 Gulf of Mexico Dr.

Longboat Key, FL 34228

941-383-3788

turtlecrawlinn.com

Sandpiper Inn

The Sandpiper Inn ligger ved stranden, som har en rolig og fredelig atmosfære. The Sandpiper Inn har en helt røykfritt. Enhetene består av alt fra studioer til romslig ett og to roms leiligheter. Hotellet tilbyr pittoresk utsikt over både Mexicogolfen og tropiske hager. Alle enhetene inkluderer funksjoner som private terrasser, DVD-spiller, kabel-TV, brødristere, kaffetraktere, mikrobølgeovner, frysere, kjøleskap, dataports, telefon og gratis lokale telefonsamtaler. Andre fordeler av Longboat Key overnatting inkluderer gratis parkeringsplasser - en plass per gjest, grillplass, shuffleboard, vaskeri for en symbolsk sum, privat strand, oppvarmet svømmebasseng og solstoler.

Sandpiper Inn

5451 Gulf of Mexico Dr.

Longboat Key, FL 34228

941-383-2552

sandpiperinn.com

Longboat Key Club Resort

The Longboat Key Club Resort er bare 12 miles unna både byen Sarasota, og også fra den internasjonale flyplassen. Anlegget er også nær attraksjoner i området, som for eksempel Mote Marine Laboratory og Marie Selby botaniske hage. De 102 lyse rommene blander gammeldags eleganse med moderne bekvemmeligheter. De bekvemmeligheter på rommet inkluderer alarm radioer, klimaanlegg, badekåper, strykeutstyr, slag dryers, kabel-TV, ære barer, elektronisk sikkerhet safer, elektroniske låser, to telefoner, privat telefonsvarer, dataports, trådløs Internett-tilgang, kaffemaskiner og lydalarmer. Noen andre perks av resorthotell inkluderer en egen kafé, event og møtefasiliteter og et svømmebasseng basseng ved stranden.

Longboat Key Club Resort

4711 Gulf of Mexico Dr.

Longboat Key, FL 34228

941-383-2451

longboatkeyhilton.com

The Diplomat Beach Resort

The Diplomat Beach Resort er et hotell som består utelukkende av romslig condominium enheter. Anlegget ligger rett på stranden, og alle sine hytter har hyggelige Gulf of Mexico utsikt. Hotellet har en 100 prosent røykfritt, og ligger bare noen skritt unna den pulserende stranden og fritidsaktiviteter, inkludert avskalling og svømming. Studio-enheter er tilgjengelige, som er ett og to soverom enheter. I rommet funksjoner inkluderer kabel-TV, elektriske kjøkken, privat telefonsvarer og gratis trådløs Internett-tilgang. Noen andre bekvemmeligheter boligen er gjest vaskeri, fax service, soldekk, oppvarmet svømmebasseng og gratis gjesteparkering.

The Diplomat Beach Resort

3155 Gulf of Mexico Dr.

Longboat Key, FL 34228

941-383-3791

diplomatresort.net

Related Posts