Hotell, Norge VA-området

July 14 by admin

Norge er en liten by i James City County, Virginia. Det sporer sin opprinnelse til en gruppe skandinaviske bosetterne; navnet på byen er faktisk en avledning av norsk skrivemåte av "Norge". De nærmeste hotell til Norge er i Williamsburg, en by som er en 20-minutters kjøretur unna.

Americas Best Value Inn

Americas Best Value Inn Williamsburg er uavhengig eid og drevet, og tilbyr rom som har safe og TV med videospill. Andre funksjoner inkluderer gratis lokale samtaler, fax service, forretningssenter, utendørs svømmebasseng og gjest vaskerom. Sin gratis kontinental frokost inkluderer belgiske vafler, havregrøt, havregryn og hardkokte egg. Kunder kan nyte en kort kjøretur til Jamestown, landets første permanente engelske bosetning, eller besøke fornøyelsesparken Busch Gardens Europa fem miles unna.

Econo Lodge Pottery

Econo Lodge Pottery, også i Williamsburg, har 75 rom, hvorav noen har i bad boblebad. Hotellet tillater ikke husdyr. I tillegg til Jamestown og Busch Gardens, kan leieboere besøke Anheuser-Busch bryggeri og Water Country USA badeland, blant andre nærliggende attraksjoner. Restauranter i området inkluderer kaptein George Seafood Buffet, Marig og Western Sizzlers.

Howard Johnson Inn Williamsburg

Det er faktisk to Howard Johnson Inn steder i Williamsburg. Den ene av I-64 motorveien exit 242A er kalt etter sin beliggenhet på byens restaurerte historiske området. Kjæledyr er tillatt for en ekstra avgift. Dens med blant annet badestamper, interiør korridorer og sammenleggbare senger. Yorktown Battlefields, scene av seieren som forseglet USAs uavhengighet fra Storbritannia, er også i nærheten. Sals og Second Street restauranter er omtrent en mil unna for de som søker i nærheten servering.

Super 8 Williamsburg / Colonial-området

Super 8 har to hoteller i Williamsburg. Det ene ligger i Colonial distriktet i byen, off Exit 238 på I-64. Barn under 17 år og under er innlagt for gratis, selv om lthe hotellet ikke tillater husdyr. Andre attraksjoner som Yankee Candle Factory er omtrent en mil unna.

Related Posts