Hjemmelaget Wine Making Utstyr

March 5 by admin

I USA kan du lovlig ta opp til 100 liter hjemmelaget vin - 200 liter i en husholdning med to eller flere voksne. Denne vinen kan ikke selges uten lisens, men det er greit for å dele med familie og venner. For å komme i gang, må du samle visse vinproduksjon verktøy, noen som du kanskje allerede har rundt i huset.

fermentering Utstyr

Fermentering er avgjørende i vinproduksjon, og riktig fermen utstyr er kritisk. For det primære gjæring, trenger du en bøtte (selv en fire-gallon plast bøtte med en sikker lokk vil gjøre) og en vin padle eller stor skje til å blande vin. Du trenger også ballonger, eller demijohns, som er glassbeholdere anstrengt væske helles i for ytterligere gjæring. For å holde bakterier i sjakk, er det viktig at disse ballonger har luftsluser (tilgjengelig hjemme brygge og vin-making butikker). For å tømme vin av sedimentet, må du vannlåser og rør. Og propper, eller spunser, er pålagt å holde beholdere helt forseglet.

Tapping Utstyr

Når vinen er ferdig gjæring og aldre for en bit, blir væsken helles i flasker for å fortsette aldringsprosessen. For dette trinnet, må du flasker og korker eller stoppere.

Tilleggsutstyr

I tillegg til grunnleggende vinproduksjon, er det verktøy som gjør prosessen enklere. Hvis du velger å trykke dine egne druer eller frukt - heller enn å bruke juice konsentrat - du kan ønske å kjøpe en vin trykker. De kommer i forskjellige størrelser; velge en presse som passer best til dine behov. Testing av utstyr er også uvurderlig; det hjelper deg å oppdage mulige problemer på et tidlig stadium. Det er flere brikker for å fullføre testprosessen: reagensglass (for prøvetesting), vin tyv (tegner prøver), hydrometer (sukker), syre test kit (surhetsgrad), termometer (temperatur), og vinometer (alkohol). Når du begynner å lage større porsjoner, bør du vurdere å investere i en sprudlende maskin, lagring stativer og gjæring fat med montert caps og stussene. Til slutt, en flaske børste og rensemiddel - Chempro SDP eller de som er egnet for tåteflasker - hjelpe sterilisere alt utstyr.

betraktninger

Visse materialer vil ha negativ innvirkning på vin-prosessen. Disse inkluderer metallpanner, rustfritt stål og farget plast. Den beste ruten er å bruke utstyr laget spesielt for hjemmelaget vin. Vin lage utstyr kan kjøpes på en spesialisert vin for å lage utstyr butikken - både i person og på nettet.

Hvis du starter fra scratch, bør du vurdere å kjøpe en vin-making kit. En komplett startpakke inneholder vanligvis en fermen bøtte med lokk og spiss, et glass carboy, en flaske filler, tubing, stoppe, snylte tube, luftslusen, et hydrometer, et lim termometer og et rensemiddel. Ikke bare vil dette sikre at du har alle elementene for å komme i gang, men det vil også være mer kostnadseffektivt enn å kjøpe individuelle deler.

Related Posts