Hjemmelaget Mint Chocolate Chip Ice Cream

December 7 by admin

Hjemmelaget iskrem er en av de mest underholdende godbiter i sommer. Mens sjokolade og vaniljeis er deilig, kan variasjoner på de velkjente favoritter gi en uventet og hyggelig overraskelse for de som håper å nyte en kald godbit. Prøv noen av disse alternativene for mint chocolate chip iskrem gjøres hjemme.

Making Ice Cream hjemme

Samtidig som iskrem hjemme krever ikke en iskrem maker, har en tilgjengelig sikkert gjør oppgaven enklere. Iskrem beslutningstakere kan nå kjøpes for rundt $ 50, men høyere end modeller kan koste ganske mye mer. Elektriske beslutningstakere med boller krever pre-frysing bollen i 24 til 48 timer, og elektriske churning modeller krever en god del is og stein salt.

Hvis du ikke har en iskrem maker, prøve å lage din egen iskrem i fryseren. Dette kan ta litt mer innsats, men resultatene kan være like hyggelig. David Lebovitz, forfatter av "The Perfect Scoop," antyder pre-chilling en stor gryte i fryseren og deretter helle din iskrem blanding inn i den. Sett kjelen tilbake i fryseren, og rør det hver 15 til 20 minutter med en håndmikser eller wire visp. Denne fremgangsmåten fungerer godt også for mint sjokolade chip iskrem, ettersom flisen blir tilsatt mot slutten av fryseprosessen.

Mint Chocolate Chip Ice Cream Oppskrifter

Det finnes flere alternativer for å lage iskrem. Noen av de jevneste resultatene kommer fra en vaniljesaus-lignende iskrem basen. Vanligvis er tilsetningen av to eller tre egg skaper vanligvis eggekremen tekstur. Men gir Alton Brown Food Network en oppskrift for Mint Chip Ice Cream som krever åtte eggeplommer. Mens du bruker flere egg enn andre oppskrifter, er Browns mix tyngre og ganske litt kremaktig enn de fleste andre. I tillegg anbefales Brown ved å bruke sterkere peppermynteolje i stedet for peppermynte ekstrakt og tilsetning av hakket mint drops ved enden av fryseprosessen.

En enklere versjon av mint is Cceam krever en boks med sukret kondensert melk, to kopper halv og en halv, og en teskje av peppermynte ekstrakt. Tilsetningen av søtet kondensert melk gir en tykkere og tyngre tekstur. Imidlertid er smaken noe mindre rent enn det ville være hvis bare ved hjelp av kremfløte.

For å få mer av en "chip" utseende med mint iskrem, prøve å utelate din oppskrift er sjokolade chips eller godteri. I stedet smelte semisweet sjokolade chips eller mynte chips i en liten bolle. Når smeltet, hell over iskrem i iskremmaskinen. Ettersom den smeltede sjokoladen stivner, vil iskremmaskinen bryte den opp i biter. Hvis du bruker frysemetode, er det bare duskregn sjokolade over hele pannen og bruk en håndmikser for å bryte opp sjokoladen i chips. Tillat å fryse i noen minutter og server.

Related Posts