Hjem Behandling for Blackheads

July 5 by admin

Over tid kan hud som er på fet side utvikle skjemmende små svarte flekker som kalles hudormer. Blackheads består av herdet olje i porene som vil, i tid, utvide porene som det tar opp plass inne i pore. For å holde porene rene og så umerkelig som mulig, bør hudormer trekkes ut så snart de dukker opp. Rense ansiktet ordentlig to ganger om dagen bør bidra til å holde hudormer fra forming.

Utarbeidelse av Cotton

Form tynne strimler av bomull før du gjør noe annet, slik at de er klare til å bli pakket rundt hver pekefinger til å trekke ut hudormer. Før utvinning, vil du plassere varme, våte håndklær på ansiktet for å åpne porene. Det er viktig å arbeide raskt: Etter at huden blir kaldt, vil porene lukkes opp igjen og ekstraksjon kan være vanskelig.

eksfoliering

Gir huden blir behandlet for hudormer er klar for et angrep av kviser, kutt, brannskader, eller sår, bruke en mild exfoliant og ta den i henhold til instruksjonene på produktbeholderen for å løsne og løsne døde celler på hudens overflate. Dette vil rydde vei for fjerning av hudormer og gjør utvinning enklere.

varme Håndklær

Etter at du har skikkelig renset ansiktet, mette et håndkle med varmt vann, vri den ut og legg den over ansiktet. La håndkle på ca 10 minutter. Når håndkle er avkjølt, fukte den med varmt vann igjen, og vri den ut og legg den over ansiktet i ytterligere 10 minutter for å myke opp hudormer.

Utdrag

Pakk en bomull stripe rundt hver pekefinger så snart du har tatt den varme, våte håndkle av ansiktet. Ved hjelp av pekefingrene, trykk forsiktig til området rundt Komedoner å tvinge den ut. Komedoner kan ikke komme ut med en gang, så du må kanskje flytte pekefingrene rundt Komedoner og bruke mer skånsom press. Følg denne prosedyren til Komedoner kommer ut av pore - men hvis Komedoner nekter å rikke seg etter tre eller fire forsøk, stoppe og prøve å trekke ut det en annen dag. For mye press på en gang kan føre til hevelse og skader på huden.

Toner

Fukt en bomullsdott med toner når du er ferdig med utvinning prosedyre, og tørk ansiktet rent for rusk som har kommet ut av porene.

Related Posts