History of Humboldt County, Nevada

April 15 by admin

History of Humboldt County, Nevada


Humboldt County er en av Nevada opprinnelige ni fylker. Opprettet i 1861 med Unionville som første fylket sete, er det i det nordvestlige Nevada i høy ørkenen landet. Winnemucca er den nåværende fylkessete.

Navn

Fylket er oppkalt etter den Humboldt-elven, som oppdagelsesreisende John Fremont oppkalt etter den tyske naturforskeren Baron Friedrich Heinrich Alexander von Humboldt. Humboldt-elven renner gjennom sørøstlige Humboldt County.

Silver Mining

Rich sølv malm ble funnet i 1861 i Buena Vista og Star Canyon, som fører til etablering av Unionville og Star City. Malmen ble spilt i 1870. Reese River distriktet dannet i 1862, noe som resulterte i dannelsen av Lander County fra en del av det østlige Humboldt County.

Gold Mining

Gull ble oppdaget i 1907 i National distriktet, men malm ble snart oppbrukt. Andre betydelige gullfunn ble funnet i disse distriktene: Awakening, nederlandsk Flat, Gold Run, Paradise Valley, Potosi, Warm Springs og Winnemucca.

andre metaller

Tungsten var den viktigste produkt av Getchell og Riley gruvene i Potosi distriktet fra 1952 til 1957. Før det, Getchell meg bodde åpent under andre verdenskrig for å produsere wolfram og arsen.

Indianere

Northern Paiute og Shoshones var de dominerende stammene i Humboldt County på oppgjørstidspunktet. Winnemucca ble oppkalt etter Chief Winnemucca av Paiute.

Related Posts