Historien om handcar

February 21 by admin

Historien om handcar


Seksjoner er utpekt grensene for jernbane vedlikehold mannskap. § hender, heter Gandy dansere, opprettholde en del av rails, brytere og rettigheter måte. Jernbanen handcar ble utviklet for å flytte reparasjon mannskap, verktøy og materialer langs deler av jernbanespor.

Draisines

Historien om handcar

Jernbane pigger trenger å tilbakestille

I 1817 en tysk, Baron Ludwig Drais von Sauerbronn, oppfant en to-hjul kjøretøyet som ble drevet av rytteren kjører føtter. Tre hjul versjoner av Draisine ble tilpasset for bruk på skinner. Disse tilpasninger kom til å bli kjent som handcars fordi de var drevet av pumping et sett av spaker.

Handcar Roots i USA

Historien om handcar

Jernbane seksjon dump bil

I 1783, George S. Sheffield arkivert US Patent 264 481 i første søknad om jernbane handcar i USA. Som Draisine, brukte en tre-hjulkonfigurasjon å ri på jernbanesporene.

Fire-hjul brukte biler

Historien om handcar

Handcars i en jernbaneboneyard

En handcar med fire hjul ble patentert i USA i 1883 av RH Johnson under patent nr 270678. De vippearmer som ga makt kunne bli operert av en eller to menn. Siden den gang har seksjon mannskaper stole på den tilforlatelige handcar å inspisere og vedlikeholde landets skinnene.

Handcars Bli Motorisert

Historien om handcar

Skinner som trenger reparasjon

Rundt 1893, Sheffield Velocipede Co skapte den første rå motordrevet handcar. Fairbanks-Morse kjøpt Sheffield Co og utviklet flere modeller av motoriserte handcars, som de kalte fartssyndere.

Handcars dag

Handcars har blitt en jernbane hobby med menn og kvinner over hele landet. Handcars er søkt ut, pusset og på mange steder faktisk kjørte mot en klokke.

Related Posts