Historien om Disney World i Orlando, Florida

November 12 by admin

Historien om Disney World i Orlando, Florida


Disney World, spioneringen som "lykkeligste sted på jorden," er en magisk temapark ligger sentralt i Florida. Tilbyr karuseller, show, parader og fyrverkeri om natten, er Disney World et yndet reisemål blant familier, par og single.

Grunnlegger legger~~POS=HEADCOMP

Walt Disney, grunnleggeren av Disney Company, bygget både Disneyland og Disney World Resort. Han gjorde betydelige bidrag til det store lerretet, inkludert produsere den første helaftens animert musikal, "Snow White".

Konstruksjon

Etter å kjøpe tusenvis av dekar jord i 1965, Disney begynte å planlegge sin nye venture. Syv år var dedikert til planprosessen for parken, og selve byggetiden var 52 måneder. Dessverre, Walt døde bare måneder etter kjøp av land.

Åpning

Disney World holdt sitt store åpningen 1. oktober 1971 under stor fanfare og forventning. Billettene koster kun $ 3.50 for voksne og $ 1.00 for barn, selv om opptak ikke inkluderer tokens for noen av turene.

Parks and Resorts

Siden 1971 har Disney World vokst til å omfatte fire store fornøyelsesparker (Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom og Magic Kingdom), to vannparker og over et dusin resort hotell. Utbyggingen omfatter også et sentrum med shopping og restauranter, samt en massiv offentlig transport system som gir tilgang til hver attraksjon.

fremtidige prosjekter

Selv om Disney er ordknapp om fremtidige prosjekter, bekreftet tjenestemenn på en konferanse september 2009 at Fantasy Land på Magic Kingdom vil bli overhalt å oppdatere noen attraksjoner og legge til nye områder. Prosjektet skal være ferdig innen 2012, med mindre endringer skal være ferdig i 2013.

Related Posts