Herreklær mote tips

October 11 by admin

Når det gjelder mote tips for herreklær, er det viktig å huske på at det er en forskjell mellom å være moteriktig og være trendy. En moteriktig utseende er smakfullt tilpasset din kroppstype og personlige stil for en tidløs appell. En trendy utseende ser bort fra din kropp og stil for en ekstrem uttalelse som vanligvis virker absurd 5 år senere. De beste herreklær mote tips å huske på dette til å forbli evig attraktive.

Hold det ryddig

En av de viktigste tingene en mann kan gjøre for å forbedre sin garderobe er å holde det rent og ryddig. Mens det kan være akseptabelt å bruke gamle jeans med rips, det samme kan ikke sies for seg andre element med skade. Eventuelle dratt eller farget elementer, i tillegg til jeans, må repareres, kastet ut eller brukes til å vaske bilen. Selv om du prøver å lage en pjuskete rockestjerne utseende, kan du gjøre det uten å bruke klebrig og skadet plagg.

Match It Up

Bruker riktig farge kamp hjelper binde noen ensemble sammen. En av de viktigste matchende regler innen mote er å holde sko og belte koordinert. De trenger ikke å matche nøyaktig, men bør inneholde de samme farger, materialer og generell stil. For eksempel sort patent skinn loafers koordinere med en svart og grå patent skinn belte. Men, brun semsket skinn loafers ikke samsvarer med et blått semsket skinn belte.
En annen viktig regel er å matche sokkene med buksa, ikke skoene dine. Når du matche din sokk farge til skoen, det skaper en skarp pause i silhuett. Matchende sokker med buksa hjelper opprettholde en sømløs stil. Når det kommer til matchende sokker og sandaler, holde elementene atskilt. Det er få ting tackier enn en mann iført sokker med sandaler.

Tenk Om Skreddersøm

Betalende oppmerksomhet til tilpasning og skreddersøm av plagget er den beste måten å garantere en moderne og attraktiv stil. Menns klær har en tendens til å være mye enklere enn kvinners klær, noe som gjør nøyaktig tilpasning hovedfokus. Fra T-skjorter til silkeslips, bør plagget passer kroppen din uten å se for stor eller liten.
Ingenting gjør en mann ser bedre enn en skarp passende dress. Mens en dyr italiensk dress er alltid hyggelig, kan selv en off-the-rack dress ser skarp med en rask skreddersøm jobb. Hvis du er på et stramt budsjett, fokus pengene dine på en skikkelig dress og bare ha bukse mansjetter og mansjetter skreddersydd. Skarpe mansjetter ringe eller bryte en dress og er det viktigste aspektet for å få rett.
Hvis du ikke har råd til noe skreddersøm for en ny dress, er det et par ting du må sjekke før du kjøper den. Se etter slacks som ligger glatt og skape en tomme pause på mansjetten. Pass på at jakke ermene ender bare forbi håndleddet bein når armen er nede. Sjekk at du kan kneppe den dressjakke uten å forårsake noen rynker eller trekke i foran eller bak.

Related Posts