Hårklipp for Kinky og krøllete hår

July 8 by admin

Hårklipp for Kinky og krøllete hår


Fra tette krøller til bølgete Kinks, hår med naturlig kropp og bølge er ofte en bane for de som har det og misunnelsesverdig for de som ikke gjør det. Med denne type hår slik det er kuttet er integrert for ikke bare å holde det temme men maksimere utseendet på hver ringlet. Med en frisyre som passer både hår og ansiktsform, naturlig eller kunstig produsert kinky og krøllete hår kan bli en vakker stil som er lett å vedlikeholde.

skulder Bob

En bob er en av de vanligste middel for å opprettholde og kontrollere hår som har en tendens til å fly ut i alle retninger, enten kinky eller ekstremt krøllete. Den er enkel å style og vil gi rom for naturlige krøller vise gjennom så det er ikke en tung vekt på håret for å veie det ned. Men en ulempe med frisyren er at det krever konstant vedlikehold for å holde det på det lengden som kan være kostbart, men vil holde opp helsen til håret gjennom hyppig trimming. Velg denne stilen hvis du har en lang, oval eller firkantet ansikt.

Kort Boy-stil

Klippe håret over eller rundt ørene kan virke skremmende for mange mennesker, så det kan ofte synes å være for maskuline. Men som vist ved filmstjerne Meg Ryan, en gutt kutt kan ikke bare være tydelig og smigrende, det er også en måte å holde ekstremt krøllete eller kinky hår i sjakk. Den korte stilen gjør krøllene til å henge fritt samtidig er lett å style og sette produktet i.

Even, Long Length

For de som ønsker langt hår, klippe det til en jevn lengde åpner for alle hårstrå til å bli den samme grad av curliness, som om kortere stykker er kuttet, kan de bli curlier enn sine kolleger og skaper en ujevn utseende. Del håret i sin naturlige del og har stylist klippe det til en jevn lengde eller annet sted nedenfor skuldrene. Dette er flatterende for de med hjerte eller runde ansikter, som ikke kan bære en bob-stil.

Krøllete med Bangs

Selv om dette kan virke som farlig grunn for de med krøllete hår, kutte smell sammen med en viss middels til lang frisyre er noen ganger det beste alternativet for de med visse ansiktsformer. Bangs kan skape balanse i et ansikt, og kan være en nødvendighet. Skjær smell mens tørt for å oppnå en korrekt lengde, fordi de synes lengre når det er vått. Ta kontakt med stylist for å oppnå den perfekte bangs for din type hår, enten moderat eller ekstremt krøllete eller kinky.

Related Posts