Hårfarge Spray tips

September 16 by admin

Hårfarge Spray tips


Farget håret spray gir en midlertidig utvaskings farge som er lett å påføre. Legge til en pop av farge, dekker grått, farge håret for Halloween og skjule tynning eller hårløse flekker er de vanligste bruksområder for farget hår spray. Den fargede spray er bare sprayes på håret, men det er noen tips for å gjøre fargen ser sitt beste.

Mørkt hår

Hvis du har mørkt hår og prøver å oppnå en lettere eller en lysere farge, er det best å bruke en hvit farget hårspray først. Den hvite farget hår spray gir en lettere base, slik at fargen du prøver å oppnå kan være så sant som mulig. La den hvite frakken av hårspray for å tørke før du påfører den andre fargen.

clean Hair

Før du påfører farget hår spray, bør håret vaskes og helt tørket. Dette vil gi en ren base for den fargede spray for å holde seg til. Det er nødvendig at håret er tørt. Hvis håret er ikke helt tørt, vil fargen ikke komme ut enda, og vil gjøre håret veldig stiv.

påføring

For det meste jevn påføring, spray farget hår spray 4 til 12 inches bort fra hodet, og følge veiledningen for det aktuelle produktet. For en all-over farge på lengre hår, pin up håret og starte med en under lag. La det laget tørke og deretter slippe en annen del og spray. Gjenta denne prosessen til det øverste laget av håret er nådd.

Related Posts