Hamburger suppe laget med V8 og blandet grønnsaker

October 2 by admin

Hamburger suppe laget med V8 og blandet grønnsaker


Vegetabilsk juice, buljong, grønnsaker og kjøttdeig er komponentene i en enkel og næringsrik suppe. Serveres med ruller for dunking i den rike kjøttkraft og dens sikker på å bli en favoritt.

Basen

Vegetabilsk juice og buljong blanding for å danne en solid, smakfull base for din suppe. Bland 4 kopper vegetabilsk juice og to kopper vegetabilsk eller kylling buljong i en stor suppe potten og la til å komme til et oppkok. Tilsett krydder og urter som persille, basilikum, bay, hvitløk eller løk pulver, salt og pepper på denne tiden og la dem bratt inn i basen.

Grønnsakene

En kombinasjon av grønnsaker, fersk, frossen eller hermetisert, legger kroppen til suppe base. Legge til en pose med frosne blandede grønnsaker er kanskje den enkleste måten. Bokser med mais, grønne bønner og gulrøtter er nesten like enkelt. Det tar litt mer arbeid, men friske grønnsaker legge en spesiell touch til hjemmelaget suppe. Løk og hvitløk kan mykes i litt olivenolje før de blir lagt til basen. Harder grønnsaker, for eksempel gulrøtter og poteter bør dampes før du legger til suppe base.

Kjøttet

Brunet kjøttdeig gjør hjemmelaget grønnsakssuppe til et mettende måltid. Brown et pund og en halv av kjøttdeig i en stekepanne, renne godt, og legge til suppe. Alt som gjenstår er å varme suppen tilbake til et oppkok og kok til noen friske grønnsaker er gjennomstekt.

Related Posts