Hair Fusion Veibeskrivelse

June 24 by admin

Hair Fusion Veibeskrivelse


Fusion hair extensions er en av de mest populære typer extension på markedet. De er festet ved hjelp av en keratin obligasjon med en voksaktig konsistens som er pakket rundt en liten klynge av ditt naturlige hår for å danne en tett, herdet segl. Denne metoden bruker ikke varme eller lim, så det vil ikke skade håret, men utvidelser kan fortsatt vare i inntil seks måneder med riktig pleie. Fusion utvidelser er tilgjengelig i menneskelig hår eller syntetiske fibere og gi gi lengde, fylde og bevegelse til nesten alle hårtyper.

Bruksanvisning

1 Gre håret grundig for å fjerne floker.

2 Kjør poenget med rotte-hale kam fra bak høyre øre til bak venstre øre å lage en rett horisontal avskjed. Clip opp håret over denne linjen.

3 Ta en liten klynge av hår fra venstre side av avskjed med rotte-hale kam. Klyngen bør være omtrent den samme bredde som fusion extensions.

4 Hold naturlig hår klyngen i den ene hånden fra undersiden. Plasser en fusjon forlengelse strand på toppen av det naturlige håret med den andre hånden, posisjonering keratin bindingen halv tomme fra hodebunnen.

5 Rull keratin bindingen rundt det naturlige hår ved hjelp av tommelen og pekefingeren for å sikre en fullstendig forsegling.

6 Gjenta denne prosessen arbeider fra venstre mot høyre langs avskjed, feste fusion extensions for å skape den ønskede effekt.

7 Lag en ny avskjed omtrent en tomme over den første og går parallelt med den. Fest flere fusion extensions langs denne avskjed på samme måte. Fortsett på denne måte gjennom hele håret inntil den ønskede effekten av lengde og fylde er oppnådd.

Related Posts