Gruppe Turer i Nashville Super Speedway

December 18 by admin

Gruppe Turer i Nashville Super Speedway


Siden 2001 har fans av raske biler strømmet til Nashville Superspeedway i Lebanon, Tennessee, hvor den nasjonale foreningen for olabil Bilsport (NASCAR), Sports Car Club of America (SCCA) og andre racing organisasjoner iscenesette konkurranser hvert år. I løpet av sporets utenom arbeidstiden, kan racing entusiaster få en eksklusiv toppen av banen med en guidet tur. En enkel telefonsamtale kan ordne besøket.

gjøre avtaler

Nashville Superspeedway ansatte hilser besøkende fra hele USA hvert år. Du kan arrangere en omvisning i speedway ved å ringe hovedtelefonnummeret, 615-547-7500, og snakker til operasjonsavdelingen eller markedsavdelingen. Turer er planlagt bare på dager når ingen hendelse inntreffer på speedway. Et alternativ er å gå til speedway front office på en ikke-hendelse dag og be om en medarbeider er tilgjengelig for å lede en tur; imidlertid turer ikke garantert for slike drop-in.

Arrangering Gruppestørrelse

Turnerer grupper kan være like stor som en full buss med reisende eller så liten som et par familiemedlemmer, og en person kan arrangere en speedway tur, også. Små grupper av omtrent fire til fem personer behøver ikke gjøre tidligere arrangementer, men speedway ansatte foretrekker du å ringe minst en uke i forveien for å sikre en guide er tilgjengelig. Store grupper, for eksempel om lag 50 personer, må arrangere en tur på minst to uker i forveien. Dårlig vær vil ikke avbryte en hel tur, men det kan avbryte turen kjøretur rundt banen.

Skal du på Tour

Speedway er en 40-minutters kjøretur fra Nashville. Ditt første stopp på speedway er resepsjonen på Victory Lane, hvor du kan møte din guide. Alle turene er guidet og varer i ca 20 minutter. De inkluderer en spasertur gjennom speedway fasiliteter, inkludert tårnet, private suiter og presse / media rom, hvor for eksempel NASCAR medlemmene jobber under et arrangement og hvor Speed ​​Channel sendinger. Tur medlemmer besøke tribuner, infield, road kurs og førermøte området. Dersom det er ønskelig, kan guider gi en kort historie av speedway. Turen inkluderer også en tur rundt banen i et selskap kjøretøy, som er en typisk bil, ikke en racerbil. Fire eller fem personer kan passe inn i bilen på en gang; medlemmer av større grupper ta svinger ridning på banen.

Tar en egen omvisning

Å reise rundt i speedway under et arrangement, kjøpe alle funksjoner med billetten. Passet gir deg mulighet til å ta en selv-guidet tur før arrangementet for å se førermøtet, infield, Fan Walk og Victory Lane.

Related Posts