Gratis Art Show i Chicago, Illinois

September 18 by admin

The Windy City er full av kultur, og med det kommer kunst i mange former. Enten du ønsker å finne et lite galleri i en av byens mer eklektisk nabolag eller du ønsker å ta i kunst fra hundrevis av år siden på Art Institute of Chicago, er det mange måter du kan gjøre det gratis.

Chicago Cultural Center

The Chicago Cultural Center, som ligger på Millennium Park, og tilbyr gratis kunst viser gjennom hele året. The Cultural Center fokuserer ikke på ett medium, men tilbyr malerier, skulpturer, fotografier og mer i sine mange utstillinger. I 2011 kan du vise Chicago ordførere gjennom årene til ære for borgermestervalget som ordfører Richard Daley tilbakelevert sin krone til den første nye ordføreren i Chicago i mer enn 20 år. Andre utstillinger inkluderer arbeid fra Chicago Street fotografer og verk fra arkitekter, spesielt de som bidro til å bygge byen Big Shoulders.

The Art Institute of Chicago

The Art Institute of Chicago tilbyr gratis dager til besøkende i visse måneder og på bestemte dager i året, men datoene endre nesten årlig. Vanligvis to dager i måneden er satt til side for å få gratisbesøk. Museet tilbyr også en rabatt på sin adgang for studenter og for innbyggerne i byen Chicago. Sjekk nettsiden før du går, fordi frie dager kan endres.

Woman Made Gallery

Kvinnen Made Gallery ligger i River North-området i Chicago, og henvender seg til kvinnelige artister. Det er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i 1992 som søker å øke bevisstheten om kvinners problemer og deres kulturelle bidrag. Galleriet har seks utstillings sykluser hvert år, og hvert program tilbyr er opprettet med publikum i tankene. Det er juryerte gruppeutstillinger, samt invitt og separatutstillinger. Det er også workshops tilbys for både nybegynnere og viderekomne artister.

Gold Coast Art Fair

The Gold Coast Art Fair startet på midten av 1950-tallet og er en av de eldste fri kunst festivaler i byen Chicago. Virkelig, som faktisk foregår i Grant Park i nærheten av Chicagos lakefront, og har 450 juryerte kunstnere som er fram sine originale verk, og noen ganger har mer enn 350.000 besøkende. Hvis du ønsker å kjøpe kunst, vil den være tilgjengelig gjennom de enkelte kunstnere.

Related Posts