Gratis aktiviteter for barn i Los Angeles

March 8 by admin

Gratis aktiviteter for barn i Los Angeles


I en by som Los Angeles, lommepenger er en livsstil og - noen vil hevde - den eneste måten å nyte livet. Men hvis du har barn, servering på fire-stjerners restauranter og maxing ut kredittkortet på elegante butikker er ikke akkurat kommer til å toppe listen over helgeaktiviteter. Heldigvis trenger barna ikke trenger gourmetmat eller designermerker å nyte byen. Det er mange barnevennlige aktiviteter som er 100% fri for dem og 100% skyld-fri for deg.

California Science Center

Hvis du er villig til å skallet ut $ 8 for parkering, er opptak gratis på denne state-of-the-art museum der barna kan glede seg over tre etasjer med hands-on utstillinger. De kan ta en nærmere titt på skumle, crawly taranteller og skorpioner i World of Life Discovery Room, bygge sitt eget hus i den kreative verden Discovery Room, og --- hvis de er modige --- se en hjerteoperasjon anslått på en pasient i Surgery Theater. Du kan lett tilbringe en hel dag her, og barnet vil ikke være den eneste lære en ting eller to.

California Science Center

700 Exposition Park Drive

Exposition Park

Los Angeles, CA 90037

323-724-3623

www.californiasciencecenter.org

Olvera Street

Olvera Street er hjem til Los Angeles 'verdensberømte meksikanske markedet. Mens det er sikkert lett å bruke penger i alle butikkene og restaurantene langs denne gaten, det meste av moroa kommer i folk-ser og tar i severdighetene. Du og ditt barn kan observere et glass blåser demonstrasjon, se en fiesta (alle fiesta datoer er oppført på Olvera Street nettside), og nyte en gratis tur mellom kl 10 og kl onsdager gjennom lørdager.

Olvera Street

Los Angeles, CA 90012

(213) 687-4391

www.calleolvera.com

Westwood Branch Library

I tillegg til et stort utvalg av barns titler, dette biblioteket tilbyr massevis av aktiviteter for barna. Før du begir deg ut, sjekk deres arrangementskalender på nettet. Forteller, kunst og håndverk, dukketeater og filmer er bare noen av hendelsene de har vert i det siste. Mens barnet ditt gjør popsicle stick hus eller sitter i lesing sirkel, kan du dra nytte av datastasjoner og gratis trådløst internett.

Westwood Branch Library

1246 Glendon Avenue

Los Angeles, CA 90024

310-474-1739

www.lapl.org (Se "Om biblioteket" for avslaget informasjon)

Griffith Park

Hvis du vil ha et sted hvor barnet kan løpe fritt og brenne av energi, er det ingen steder som er bedre enn Griffith Park, som spenner over 4,213 dekar. Pakke en piknik og hodet over to Train Town --- bare en av Griffith Park mange attraksjoner --- der barna kan klatre i gamle godsvogner og tog motorer mens du nyter din lunsj på en av de nærliggende benker. (Hvis barnet ønsker å sitte på et tog, er det bare $ 2.) Også om sommeren, kan barna plaske rundt i Griffith Park Pool, som er gratis for alle under 17 år.

Griffith Park

4730 Crystal Springs Drive

Los Angeles, CA 90027

323-913-4688

www.laparks.org (Search "Griffith Park")

Audubon Center på Debs Park

For en opplevelse som er både morsomt og lærerikt, ta barnet til denne Audubon Center. I tillegg til å lære morsomme fakta om fugler og insekter, de kan besøke Barnas Hage, der fem forskjellige virksomhetsområder er utformet for å fremme leting og natur oppdagelse. Hvis du ønsker å få med på moroa også, det er Familienaturprogrammer som inkluderer planlagte turer, vitenskapelige eksperimenter, og kunst og håndverk prosjekter.

Audubon Center på Debs Park

4700 North Griffin Avenue

Los Angeles, CA 90031

323-221-2255

ca.audubon.org (søk "Debs Park»)

James Irvine Hage (Little Tokyo)

Mye som Olvera Street, Little Tokyo byr opp en bit av kultur som du og barnet ditt kan sette pris på. Det er mange butikker og restauranter i dette området, men det store trekkplasteret for barn er James Irvine Hage, som ligger i underbakkenivå av Japanese American Cultural and Community Center. Med en bane sirkle hagen, til buede broer krysser over, fosser å beundre, og gullfisk til likemann på i hagens dammer, vil barna sannsynligvis tenke på dette som sin egen hemmelige hage i byen.

James Irvine Hage

Japanese American Cultural & Community Center

244 South San Pedro Gate

Los Angeles, CA 90012

(213) 628-2725

www.jaccc.org

Related Posts