Gode ​​desserter for barn

December 7 by admin

Når det kommer til gode desserter for barna, mulighetene er uendelige. Enten sine cookies, frukt kreasjoner, kake, iskrem, brownies, kake eller noe i mellom disse yummy dessert oppskrifter er sikker på å være treff.

Brownie Delight

Du kan lage en vanlig kake ekstra spesiell bare ved frosting det med peanøttsmør frosting og topping det med grovhakket peanut smør kopper. Gå ett skritt videre ved å servere den med en liten skje med iskrem.

frukt Dippers

Frukt fossekall er fort bli en populær dessert valg på mange restauranter og hjemme. Gode ​​valg er epleskiver med karamell dipping saus eller banan skiver dyppet i tykk sjokolade pudding.

Waffle Cone Sundaes

Waffle kjegle iskremer er enkle å lage og elsket av barn i alle aldre. Fyll kjegler med tre smaker av iskrem, en scoop per smak og dryss på noen nøtter eller godteri stykker.

Hjemmelaget Snack Mix

Hjemmelaget snack mix kan alltid doble som en god dessert. Ingredienser kan inneholde ting som tørket frukt, nøtter, små oste nips, gresskarfrø, granola klynger og sjokoladebiter.

Strawberry Mus

Skjær den ene siden av jordbær så det sitter flat. Bruk en mini chocolate chip for nesen og små klatter av mørk frosting for øynene. To mandel lunter gjøre opp ørene. Bruk en streng av rød lakris for halen. Serveres med mini ost skiver.

Related Posts